BREAKFAST IN BED

Alltså jag älskar bara min nya frukost, finns inget godare! ❤️ Jag mixar en banan med ett halvt paket frusen havtorn (hur kan jag ha gått ett helt liv utan havtorn, min nya besatthet), ett halvt paket frusen mango och två nävar färsk bladspenat. Toppar med bipollen, pumpakärnor, färska blåbär, passionsfrukt och några valnötter men man kan såklart slänga på allt gott och nyttigt man har. Ibland har jag kokoschips, jordgubbar, björnbär, mandlar, skivad banan, havregryn osv. Yam yam!

Idag är det lazy sunday på schemat, tvätta, städa, klippa lite videos eftersom att det är vlog-sunday och sen ska jag springa och köpa en bag in box blåbärsmust till min mamma haha. Dom säljer bag in boxar från Värmdö musteriet på vår ICA, igår köpte vi en äppelmust och drack i vinglas, så festligt. Min mamma älskar blåbär så hon blev helt lyrisk när jag berättade om blåbärsboxen haha ❤️
Kanske vågar mig på ett armpass idag, man får träna 3-7 dagar efter operation och idag är ju dag 6 så ett enkelt armpass som inte aktiverar magen tror jag kan gå superbra.

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas
Viktorhognas,

Ser spännande gott ut 😃

nouw.com/viktorhognas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229