Blessed

Men på riktigt... Vilken helg!

Igår skulle vi åka och fixa lite saker med mamma och Lasse på dagen och sen skulle jag hem till min moster och sova över. När vi ska åka till Barkarby säger mamma att jag måste ta med packningen direkt för de ska skjutsa mig direkt till moster efter så jag börjar panikpacka (blev irriterad för jag förstod inte varför jag inte kunde komma hem i mellan?) och sedan tar vi en vända på IKEA, Bauhaus osv och handlar lite nytt till hemmet. Sen åker jag till moster och min kusin och vi gick ut och åt i Sigtuna och handlade. Resten av kvällen drack vi bubbel, jag fick så fina födelsedagspresenter (bla påfyllning av champagneglasen med kristaller och tårtbesticken med kristaller ❤️) och snacka skit till 01. Jag trodde Chrille skulle vara med sina kompisar igår kväll när han hade Johanna-fritt men på kvällen säger han att han fixat hemma hela kvällen, hoppsan tänker jag.

Idag när jag kommer hem så öppnar Chrille dörren med mobilen i högsta hugg och säger att jag ska kolla runt medan han filmar mina reaktioner. Tydligen har min mamma, låtsaspappa och Chrille varit uppe till 23 igår och fixat lägenheten precis som jag pratat om att jag vill ha den när jag sov borta, helt sjukt 😭 Blev så himla glad för att jag har från början varit ganska missnöjd med lägenheten. Den är från 30-talet och har aldrig blivit ordentligt omhändertagen och som perfektionist finns det mycket att störa sig på då. Dom har målat klart sovrummet, satt upp nya underbara sammetsgardiner, satt upp Porter-hyllan, lagt in en ny matta, bytt toa-sits, satt upp en hylla med spottar i köket, ny hylla i badrummet osv. Det är nästan som en helt ny lägenhet, jag är så lycklig!
Vi bestämde oss i veckan för att bo kvar i minst 2 år pga omständigheter jag kan berätta om redan imorgon (istället för om två veckor!!) så nu ska vi fixa lägenheten till tip-top och detta var en underbar början.
TACK mina underbara människor, jag är så lyckligt lottad som har så fina människor i mitt liv. ❤️

Har inte hunnit städa ordentligt osv så bilderna är lite stökiga men ville ändå visa. Hur mysigt är inte sovrummet? Mamma satte upp julstjärnorna redan nu haha, mamma ❤️
(Tavlan i sovrummet ska säljas och jag ska köpa en spegel med guldram eller en antik tavla med guldram. Kistan har gått i Chrilles familj sedan 1800-talet och jag älskar den)

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
Gud så fint det blev! Vilken trevlig överraskning att komma hem till. 😃 www.mariesliv.se
Jennie
Jennie,
Som att varit med i home making program 😃 Vad snälla dom är! www.missjennie.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229