Best lashes

Jag har provat många fake lashes de senaste året och då jag använder fake lashes varje dag går jag igenom en hel del.
Det är många som har frågorom lösögonfransar så jag tänkte göra en liten tutorial i några delar för att närmare beskriva hur, var, varför osv. Om det är något speciellt ni undrar så kommentera annars kör jag på med de frågor jag får mest och saker jag ville veta när jag började med fake lashes :)


Idag börjar jag med vilka fake lashes som är bäst, jag har dock ej provat ALLA lashes som finns utan detta är ett urval av de jag provat. Vi börjar med sista platsen.

5. Lily Ghalici's Lily Lashes.
Jag trodde att dessa skulle vara magnifikt underbart bra men jag blev lite besviken. Ja dom är jättefina men dom är väldigt raka vilket gör att det är svårare att fästa dom och man behöver mycket lim för att de inte ska lossna i kanterna.
Böjda fransar är A och O för att enkelt och snyggt kunna applicera fake lashes.

4. Ardell. Ardells fransar är fina men även dom var väldigt tunna och raka. Däremot är deras Wispies lashes superfina och har själv använt dom flera gånger ändå.

3. MAC. MAC'S fransar är superfina, lätta att applicera och är även lite böjda. Dom är dock lite dyra för att vara bara OK bra så därför är dom inga storfavoriter för mig.


2. Eylure! Eylure är riktigt, RIKTIGT bra fransar. De finns i sååå många varianter och deras lim är det enda jag använder. De sitter bra, är enkla att applicera, böjda, enkla att själv klippa till och väldigt billiga. De bästa budgetfransarna tycker jag, så är ni sugna på att prova fake lashes köp ett par från Eylure.


1. Fleek! OMG, Fleek lashes är de underbaraste fransarna jag någonsin provat. Det är så dramatiska, enorma och yviga och kvaliten är out of this world. Det är även perfekt böjda så det tar cirka 1 sekund att få dit dom snyggt.
Mina favoriter till vardags är Million lashes och till fest är Billion lashes de enda rätta. Jag är ju verkligen inget stort fan av "Less is more", i alla fall inte när det kommer till smink och det viktigaste för mig är mina fransar, naglar och hår. Vilket är varför jag gör mina naglar och använder fake lashes.
Fleek's fransar är lite dyrare men ack så bra, kommer aldrig kunna leva utan dom!

Million Lashes och Billion Lashes.

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Bra inlägg 😃nouw.com/nettan
Fanny - 21 år och morsa
Fanny - 21 år och morsa,
Jag har aldrig provat lösögonfransar faktiskt.. Har väldigt långa av naturen, men det hade varit kul att testa iallafall men det krävs ju också att man kan lägga på dem snyggt. =) Tycker du det är svårt att lägga dem snyggt? För en nybörjare alltså. augustochjag.for.me
Johannagrahn
Johannagrahn,
Nej inte längre men från början var det knepigt. Det unerlättar mycket att ha svart eyeliner under samt att öva öva öva. I början var det verkligen inte snyggt haha. Kan göra en tutorial om hur man enklast applicerar dom 😊nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229