Besame vintage cosmetics

If you love the good old days, you are gonna love this! Jag har hittat ett sminkmärke som gör kopior på smink som fanns under 1920, 30, 40, 50,60 och 70-talet i förpackningar som ska vara väldigt lika de som fanns då. Märket heter Besame Cosmetics och nedan har jag plockat ut mina favoriter.

Cake mascara användes från 1920 och är egentligen en hård, färgad kräm som man sedan blöter med sin borste och kan användas till både eyeliner. ögonbryn och mascara. Resultatet är faktiskt väldigt naturligt och fint, inte lika markant som en vanlig mascara utan mer naturligt och mer wispie. Som eyeliner är den inte så mörk och intensiv som flytande eyeliners är idag, även där ett väldigt naturligt resultat. Måste verkligen prova den, så spännande.

Denna cream mascara är inspirerar av 1940-talet och är en väldigt hygienisk produkt då borsten aldrig kommer i kontakt med produkten förutom den mängd man själv trycker ut för att använda. Förmodligen mycket enklare att använda då ingen vätska behövs för att kunna använda den men ska ge samma naturliga, vackra resultat.

Dessa två rouges är kopior av två rouge som såldes år 1915 år och 1930, den vönstra heter 1915 - Rose Delicate Rouge och den högra 1930 - Raspberry Delicate Rouge . Hur fascinerande är det inte att dessa exakta färger användes redan år 1915? Gosh golly, I'm getting all worked up here.

French Vanilla Brightening Powder är ett neutraliserande puder med lätt, gul underton som kan användas till bla. att fixera sin concealer eller matta ner huden under dagen. Det finns ingen direkt referens till vilket år eller produkt just detta puder kopierats av men puder har ju använts i alla år och just detta puder luktar ljuvligt av vanilj. De finns även massa andra puder i samma serie men olika nyanser, bla DETTA puder med rosdoft. Vilken dröm!

Sist men inte minst; Lipstick! Formulan på dessa ska tydligen vara makalös och se au natural OCH pigmenterad ut på samma gång. My oh my, what a dream. Älskar att alla färgerna är exakta kopior på färger som faktiskt funnits för nästan 100 år sedan (KLICK ). This is what dreams are made of som de brukar säga hehe. Ska nog klicka hem i alla fall ett eller två läppstift, mascaran och ett puder men det kommer att ta år och dagar att bestämma mig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229