Beautiful flowers

När jag kom tillbaka från lunchen i måndags med mamma (sushi och snacka om livet med min allra bästa vän borde jag få in i mitt liv varje dag) så låg en stor bukett blommor på mitt skrivbord. Det hade kommit ett bud när jag var borta och direkt förstod jag att det var från min kille (har dock genom åren fått massa blommor av en hemlig beundrare, även dyra parfymer och choklad, högst oklart).

De personer som framställer sina förhållanden som perfekta är rena hycklare för ingen relation är perfekt. Ibland är man på platser i livet där man inte mår bra, inte är lycklig med sin livssituation, vill gå vidare i sin karriär, med sina värderingar, nå sina mål och 1000 andra orsaker. Om två personer som bor ihop går igenom svåra saker samtidigt är det väldigt lätt att ta ut det på varandra vilket ofta resulterar i bråk eftersom att det är så simpelt att applicera det man känner på den man lever med. För att inte behöva säga mer så gjorde dessa blommor verkligen sitt efter en tråkig söndag och med det sagt så är det okej att säga att man inte har en perfekt relation för det är ingen som har det. Man kan älska varandra mer än man någonsin älskat någon annan och ändå har man tråkiga bråk, blir ledsna på varandra och missuppfattar saker ibland.

Det gör mig glad att det fortfarande är lika vackra 4 dagar efter och det har livat upp mitt skrivbord under hela veckan. Helt klart pluspoäng för boyfriend där ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229