Be the best

Onsdaguttråkad kan vi kalla den här dagen för!

Men har passat på under lunchen att söka in på massa distansutbildningar, dock har jag bara kommit in en endaste gång ever in my life på grund av att jag har för hög behörighet. Bullshit, om alla noobs som inte har full behörighet bara slutar söka in hela tiden så kan någon som mig få ha lite skoj. Jag pluggar ju faktiskt saker som jag kan ha nytta av i praktiken och som intresserar mig. Typ Affärsutveckling och ledarskap, gud vad kul den utbildningen var! Så nu håller jag tummarna för att jag är tillräckligt dålig för att få plugga i vår haha.

Även lite andra utbildninar med UA-akademin slank med men det är ju frivilliga för intresserade så dom kurserna ser jag fram emot, jag är så hungrig på utveckling just nu att jag håller på att sprängas.

Annars då? Jo idag är det jobbonsdag, ska jobba med olika projekt hela kvällen (och börja preppa för en ny grej som jag hoppas går vägen, vore ju the dream) och sen kommer mamma, Lasse och Duttan över på en kaffe, mysigt.

Har haft så sjukt lite blogginspo de senaste dagarna därav alla tråkiga icke personliga bilder, so sorry about that. Känner dock att inspoknölarna börjar brinna lite igen så hang on there ladies and gents.


Gillar

Kommentarer

elin.j.hallen
elin.j.hallen,
Varför söker du inte till universitetet istället? :) Finns en hel drös med distansutbildningar inom både ledarskap, affärsutveckling, ekonomi och företagande. Är både mer meriterande och man lär sig mycket mer. Finns även sånt som inte kräver matte på hög nivå - om det är så!
Johannagrahn
Johannagrahn,
Hej, sorry för sent svar men jag hittar inte hur man söker sådana, har du någon länk eller dylikt? :Dnouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229