BALZAC, STORSTAD OCH EFTERFEST

God afton! Hur mår ni? Jag mår bra efter en lugn dag, vi har ätit pizza och promenerat i kylan, brr.

Igår hade vi däremot väldigt kul med våra kompisar Sara och Marcus. Dom kom hem till oss vid 17 och vi blandade cava och nya Limoncello-glöggen till fördrink, riktigt gott är det. Vid 20 hoppade vi in i en taxi som först körde till Berns och glatt sa Framme! Ehm nä sa vi haha. Så tillslut kom vi fram till Balzac och beställde in ostron och champagne till förrätt.

Vi fick inte till en endaste bra bild på mig och S, oh well.

Till huvudrätt blev det musslor och vin, sådär gott faktiskt. Jag var inte alls imponerad av Balzac, det var extremt högljutt och musslorna var absolut inte så goda som de har varit på andra ställen. Men kul att ha varit där i alla fall.

Efter det gick vi till Storstad som var ännu stojigare så vi drack upp vårat glas och gick till en liten pub och tog in hot shots.

Vid midnatt kände jag och S att vi ville åka hem men grabbarna var inte alls redo för det så hon och jag åkte hem till oss och snackade skit och lyssnade på gamla 90-tals dängor medans grabbarna gjorde stan.

Idag vaknade jag och Chrille vid elva, har inte sovit så länge på år och dagar haha. Vi klädde på oss och åt lunch på Vedugnen nere i Alvik. Sedan tog vi en lång och iskall promenad innan vi landade hemma där krimdokumentärerna har gått varma.

Nu är han på bio med sin pappa och lillebror och när han kommer hem ska vi fixa ett hyreskontrakt till våra blivande hyresgäster och sedan sova gott. Veckan som kommer ska bli väldigt rolig, vi ska vara lediga och gå på balett på onsdag och på lördag ska vi på middag hos några vänner.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229