BALLERINA SEASONS IS UPON US

Innehåller affiliate-länkar

Snart är våren här, HALLELUJAH!

Jag älskar att shoppa vår- och sommarskor eftersom att jag ÄLSKAR beiga skor. Man måste liksom göra det när man är kort och har ännu kortare ben. Jag får lite, lite längre ben med nude- eller tanfärgade skor jämfört med svarta som bara hugger av benen en gång till.

Jag har även väldigt svårt för rundad tå, känns lite barnsligt på något sätt? Inte heller får skorna ha någon typ av logga eller monogram pga. ser inte classy ut, bara skrytigt. Och skryt är jag jätteallergisk mot. Har hittat dessa tre varianter som jag förmodligen ska klicka hem lite längre fram, vill inte vara för snabb på bollen eftersom affärerna förmodligen kommer att svämma över av vårskor strax.

Dessa slingbacks i nudefärgat lack är exakt vad ett par skor ska vara; Helt perfekta. Detta är den ultimata skon, perfekt klackhöjd, spetsig tå och i lack. Behöver dessa i mitt så extremt mycket. Perfekta att ha varje dag på jobbet men också när man går ut och äter på kvällarna. HÄR hittar ni dem.

Jag gillar att ha ett par loafers-liknande skor varje säsong för dagar när det är lite kallare eller om jag vill se lite mer dressad ut. Dessa från Flattered is all I need. Återigen spetsig tå, nudefärg och jag älskar krokodetaljen. Come to mama! HÄR hittar ni dem.

Här har vi dem! Det perfekta paret ballerinas. Den lilla öppningen gör att skon andas och inte börjar lukta guttaperk efter några svettiga veckor och färgen är helt perfekt och elegant. Som ni ser har även detta par spetsig tå pga. att jag har svårt att se mig själv i en rundad tå ever again. Har nästan blivit allergisk, förstår ej när detta hände. Tycker bara att spetsigt är 100 gånger mer elegant. HÄÄÄR

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229