Away from desk

Hey babes!

Sorry för att jag varit så offline de senaste dagarna men det har varit fullt upp, addera lite brutal vintertrötthet på det så kanske ni förstår the mood I'm in.

Oavsett så är det äntligen fredag idag. Igår fick jag en snilleblixt vid halv sju på morgonen och bokade in en helg i början av april i Göteborg med Chrille. Vi ska hänga med Mandy och Adde hela helgen och fira Chrilles födelsedag, vi har bokat drinkar på något mysigt ställe följt av middag på Toso på fredagen, en räkmacka på Heaven 23 och lite stros och gos på lördagen följt av ett lite mer uppstyrd dinner party hos Mandy och Adde på kvällen. Så kul att göra Göteborg med vårat lilla gäng! Ska bara boka om hotellet och sen är allt klart.

Imorgon är det äntligen midvinternattsbalen med Sveaordern, som jag har längtat. Uppklädda till tänderna och en helkväll med härliga människor och god stämning. På söndag aka. Alla hjärtans dag ska vi inte göra något speciellt med tanke på den planerade aktiviteten kvällen innan, blir lite middag hemma bara tror jag eller kanske en 4-minuters promenad till Sjöpaviljongen.

Igår var jag och mamma för övrigt och solade, jag vet att det inte är bra men det var typ det bästa jag gjort för mig själv detta år. Så varmt, så ljust och så skönt. Ibland får man synda tycker jag.

Hur mår ni?

Snapchats filter never gets old haha....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229