Att vilja bli husägare

Det enda jag kan tänka på just nu är att bo i hus, I dream it, live it, can't live without it. Jag vet att man ska vara jättenöjd med en lägenhet i Alvik men jag vantrivs så, så vansinnigt mycket. Det är trångt, så fort solen skiner (vi har sol ungefär hela dagen) och man går ut på balkongen sitter grannarna redan där några meter ifrån och jag går helt ärligt oftast in igen för att jag inte kan slappna av när dom är ute. Det är alltid folk runt omkring en (speciellt konstiga människor??) och det enda jag tänker på varenda morgon är hur mycket jag vill ta med min kopp kaffe ut på en altan och sitta där och bara andas i 5 minuter. Förut ville jag bo inne i stan men helt ärligt spyr jag på bara tanken nu. Jag trodde verkligen att jag var en "hipp" urban youngster, men the truth is att jag är så långt ifrån det som det bara är möjligt. Jag älskar att vara hemma, fixa, bara vara, ha middagar hemma och jag avskyr att vara ute bland folk. Finns inget online så köper jag det inte ens liksom (okej, det finns få undantag om jag verkligen cravear något som inte finns online), I don't do people, that's it. Jag har alltid hatat den sidan av mig själv, den osociala sidan, sidan som inte vill vara ute bland folk och alltid tvingat mig att vara någon jag inte är vilket säkert bidragit till att jag mått dåligt så länge. Att jag inte accepterat vem jag är och hela tiden tvingat mig själv att vara jättesocial och galen när jag egentligen är the opposite. Det kanske låter som att jag har torgskräck eller social fobi men så är det absolut inte, jag har inga problem med allt ovan jag bara njuter inte av det. Men nu när jag är gammal (höhö) orkar jag inte ens bry mig längre, jag är som jag är and I'm gonna embrace it.

Jag vill ha ett stort hus med gästrum, WIC, pool, eget kontor där jag kan jobba med mina egna företag och stort och rymligt kök långt från alla människor. Absolut inte i Bromma eller typ Lidingö utan jag menar verkligen far off. Har även fått för mig att jag ska flytta till Helsingborg för att vädret är bättre där, tror dock bara att jag är så oresonligt trött på Stockholm, so much fake love here. Tills vidare får jag åka ut till mina föräldrars hus så ofta jag kan,, vill typ aldrig mer vara hemma i min trånga lägenhet.

Gillar

Kommentarer

Linnéa
Linnéa,
Jag som bott i Helsingborg har svårt att se att vädret där skulle vara bättre än någon annanstans. Varje dag klagade vi bara på hur fruktansvärt mycket det blåste, och då är jag ändå Göteborgare så borde tåla det haha.
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha kan vara något jag bara fått för mig, har absolut ingen grund för den åsikten! 😂nouw.com/johannagrahn
Bunny
Bunny,
Känner likadant! Jag bodde i en mindre by utan för stan då jag växte upp, och ville bara bara bara in i city. Nu är jag där och vantrivs så! Vill ha mitt eget hus med grannarna långt ifrån så att man kan andas och ha lugn omkring sig! Slippa sitta i andras närhet på balkongen, precis som du säger! bunnydrugz.blogg.se
Johannagrahn
Johannagrahn,
Ja men verkligen, vore så ljuvligt 🙏😻nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229