Att vara nöjd

Hej bloggisar!

Hur mår ni? Jag mår prima skinka, har precis ätit lunch SJÄLV. Japp, skulle det varit för ett halvår sedan hade jag inte klarat av att göra det, har inte kunnat äta själv in public sedan ätstörningarna för 10 år sedan, vissa saker hänger bara kvar. Men nuförtiden, eller ja, sedan jag flyttade, har jag blivit så... harmonisk. Jag känner mig lugn, nöjd, tillfredställd och glad. Jag tror att ha mitt egna hem med min kille verkligen var något jag behövde. I samband med detta, när jag hittat ett balanserat liv som gör att jag är nöjd hela tiden och även har fått andra prioriteringar i livet har jag även tröttnat på vissa andra delar av mitt "gamla liv". Det känns bara så... gammalt och opositiv (ett ord som min lillasyster använder så fort någon går emot henne bara en liten gnutta, hon är en liten prima donna som jag med andra ord haha och tål inte att alla gör precis som vi säger)

Och i och med att jag bor med boyfriend nu och att vi ses hela tiden så har jag även ett större behov att vara med mig själv, vilket är varför jag oftare går och äter själv på jobbet, går på rast själv, stänger av telefonen efter jobbet och så vidare. Men även ett större behov att SMSa och spontanträffa min släkt och familj.

Det här nya lilla livet är precis vad jag alltid velat haft. En sambo som är min livs kärlek och bästa vän, vi kan spendera en hel helg tillsammans och dricka massa vin, flamsa runt och göra saker som jag förut gjorde med andra människor. Det är nog det som är den största skillnaden i mitt liv sedan jag träffade honom, den tryggheten av att göra roliga saker som man alltid gjort men med någon som känner en bättre än någon annan.

Just nu sitter jag och längtar efter helgen när vi ska inviga grillen och göra mojitos och även efter nya PLL avsnittet som kommit ut idag. När jag stoppat in laxen i ugnen efter jobbet ska jag bänka mig, åh så spännande. Sedan är det träningsonsdag, jag och BF ska träna tillsammans måndag, onsdag och torsdag/fredag. Med reservationer för ändringar due to making other plans hehe ;) Ska även försöka skrapa ihop nästa del i serien Att vara den fulaste människan på jorden. Ni är mååånga som vill läsa fortsättningen på den och ja, den kommer. Snart, stay strong!

Haha, jag och boyfriend är även sjukt peppade på hunden vi ska köpa om några år, typ två. Vi har redan (eller jag har) bestämt ras och namn. Han ska heta Jean-Louis, short name; JL. Fast boyfriend är helt såld på det namnet han med, faktiskt han som kom på det. Vi satt och kollade på en av mina Audrey Hepburn filmer där en fransk liten pojke heter just Jean-Louis. Då sa boyfriend "Om vi skulle skaffat barn skulle vi döpt den till det. Eller nej, vi döper hunden till det!" (Vi är båda med på att det inte blir några barn för oss, sjukt skänt för mig) Jag var såld direkt, finaste namnet jag någonsin hört. Voff! Och den här rasen ska det vara, i samma färg:


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229