Att vara lycklig

Åh herregud, nu kan jag äntligen berätta för er vad som plågat mig i en månads tid, nämligen en rekryteringsprocess. Och idag.... FICK JAG JOBBET! Jag har aldrig varit såhär nervös och hispig någonsin men jag ville verkligen ha detta jobb. Jag tror det bara var några dagar efter varslet på mitt gamla jobb som jag fick nys om denna tjänst och jag sökte den direkt och tänkte inte mer på det. Jag var ju inställd på att tänka på allt förutom jobb den närmaste månaden men denna var jag tvungen att söka ändå och hoppas på det bästa. Sedan har det varit intervjuer varje vecka och i måndags sa dom att senast på fredag har vi ett svar. Om ni bara visste vilket nervvrak jag varit denna vecka, stackars S, Mandy och Chrille som fått stå ut med mitt neurotiska svamlande. Och jag blir aldrig nervös eller hispig över sånt för jag gör alltid mitt bästa och sen får ödet göra sitt men allt var så perfekt med denna tjänst att det tog över min själ haha.
Dom ringde nyss, jag skrek okontrollerat rakt ut och nu dansar jag runt hemma. Om en timme hämtar Chrille mig så beger vi oss till Häringe slott där vi ska spendera kvällen och natten med att FIRA!

Jag kommer dock utelämna allt som har med min nya arbetsgivare och tjänst att göra. Jag har genom åren skrivit mindre och mindre om mitt jobb i min blogg och i och med denna tjänst lämnar jag det helt ute. Detta är en blogg om mig och mitt liv utanför mitt jobb. Men jag ville ändå berätta detta för jag är så euforisk just nu att jag inte vet var jag ska ta vägen.

Puss på er, vi hörs imorgon för ikväll är det bara jag och Chrille!

Gillar

Kommentarer

Linn
Linn,
Stort grattis!!!!
Johannagrahn
Johannagrahn,
Lillemmish
Lillemmish,
grattis 😃 😃nouw.com/lillemmish
Johannagrahn
Johannagrahn,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229