Att vara din hemmafru

God morgon babes!

Tog lite bloggledigt igår, sorry about that. Mina föräldrar kom vid 11.30 och stannade till 16.45 och NU ÄR ALLT KLART!

Tapeten sitter fint på väggen, möblerna är äntligen iordningsställda (vi kunde ej göra det innan tapetseringen var klar), lampor, speglar osv är uppsatta. Alltså livet blev 700 kilo lättare på en enda dag och mina föräldrar är så fab som hjälpte oss att köra, det halverade tiden for sure.

Sedan mötte vi upp killens pappa på Raw, älskar Raw, bästa maten i stan! Älskar ni japansk mat så måste ni kila dit och försätta er i årets matkoma.

När vi kom hem var jag paniktrött så vi kröp ner direkt och hann därför inte fixa matlådor. Som den lilla wifeyn jag är (samt extremt morgonpigga) vaknade jag vid 04.30 och tassade upp och lagade massa matlådor. Gjorde även en enorm baguette till boyfriend till frukost och har precis lämnat en liten, stark espresso på nattduksbordet.

Ja, ni behöver inte säga något, jag är årets wifey. And I'm proud. En koffeinstin och mätt pojkvän är en pojkvän som stannar for life. Sorry SAMBO. Min saaambo, gud kommer aldrig lära mig att säga det.

Well, nu ska jag runda av bloggningen här, brukar blogga framför Feta Familjer på fyran varje morgon medan jag dricker kaffe och äter frukost. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag älskar tidiga morgnar, bästa tiden på dygnet! Och man får lite thinspo av TV-programmet, hehe.

Nu är det snart dags att åka till jobbet så vi hörs sen, love you guys!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229