Att vara den fulaste människan på jorden - del 2

Okej followers! Här kommer del 2 av Att vara den fulaste människan på hela jorden. Del 1 hittar ni HÄR (länk)

För att summera sista inlägget. Jag har nu börjat sexan, hittat ett fint tjejgäng att hänga med och började min konståkningskarriär tillsammans med min dåvarande bästa vän.

Efter sexan flyter åren ihop lite så jag ska försöka ta det i den ordningen det hände, men det är lite oklart.

Jag började konståkning och bestämde mig ganska fort för att hamna i sama grupp som min bästis som då hade åkt i 4 år redan. Jag hade precis innan jag började åka konståkning träna lite hemma på ett löpband då mina föräldrar hela tiden lite diskret försökte få mig att börja röra på mig, jag var inte smal om vi säger så.

Jag hade konståkningsträning varje lördag klockan10 (tror jag) i Stora mossen och efter några månader insåg jag att dessa lördagar inte räckte till för att kunna prestera bättre snabbt. Så jag tog saken i egna händer och varje dag efter skolan som ishallarna var öppna åkte jag dit och tränade i flera timmar. Jag bodde i ishallen. Samtidigt började jag även träna vanlig träning som Friskis och svettis, hemma och ute och började märka efter en period att det gav resultat. Efter ett år fick jag äntligen komma upp i min kompis grupp men då började den riktiga pressen - att snabbt komma upp i samma tekniska nivå som de som åkt i 5-6 år där. Träningen eskalerade och jag rasade i vikt.

I konståkning har man väldigt korta kjolar, tajta kläder och konståkare är generellt väldigt nätta och små. Pressen på att bli smalare blev värre. Jag minns inte riktigt när jag började kontrollera även maten på samma sätt som jag kontrollerade träningen, men det utvecklades långsamt, det som följer nu är dock under hela årskurs 6.

Vissa dagar kunda jag träna konståkning 1,5 timme efter skolan och sedan åkte jag raka vägen till Friskis och körde två gruppass, oftast ett medel och ett hårt då de var upplagt så. När jag kom hem fortsatte träningen i form av styrketräning på rummet. Jag kunde ligga i timmar och göra sit-ups, rygglyft osv. Här började mitt beteende bli sjukligt. Jag tappade ännu mer vikt och kunde komma i storlekar jag aldrig kunnat haft. Samtidigt skämdes jag så över min kropp och då jag nu även var väldigt kontrollerande över min mat frös jag konstant.

Jag hade på mig tre tröjor varav en var fleecetröja samt ett par enorma prasselbyxor varje dag. Jag minns dessa byxor då jag inte kunde ha på mig några andra. Det var så stora att de släpade i marken och var helt trasiga nertill och jag hade 3 fleecetröjor som jag kände mig helt okej bekväm i som jag hade på mig varje dag. Jag var även tvungen att ha enorma trosor på mig för att kanterna inte skulle skära in i fettet på något sätt, såg ut som blöjor ungefär.
Trots att jag frös kunde jag inte ha långkalsoner eller strumpbyxor under byxorna då jag var rädd att det skulle få mig att se ännu större ut. Jag hade stora, svarta påsar under ögonen då jag inte sov på nätterna utan låg och gjorde sit-ups så tyst jag kunde för att inte väcka mina föräldrar. Jag var en tvättäkta ortorektiker och var precis på väg att utveckla allvarligare ätstörningar än så. Nu är vi i mitten och i slutet av sexan tror jag.

Jag hade även en svår fobi för att bli vuxen. Jag hade i princip inga bröst men trots det köpte jag en supertajjt topp från barnavdelningen som tryckte in mina nästan obentliga bröst, jag hade denna varje dag och brukade tvätta den själv i handfatet varje kväll. Under den tejpade jag även mina bröst för att det skulle vara helt platt. Jag var livrädd för solen då jag hade fått för mig att den fick en att växa och var således även likblek. Detta började dock redan i fyran/femman men blev värre när jag blev sjukare. Under sommaren mellan femman och sexan var jag tvungen att tejpa om dom flera gånger om dagen för att tejpen släppte när det blev varmt. För att slippa solen satt jag inne och spelade The sims hela dagarna.

Vi slutar del 2 i mitten av sexan och i nästa del berättar jag mer om maten och så vidare.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229