Att vara allergisk och trött

Nej ni, nu orkar jag inte mer. Jag har någon tillfällig insomnia så jag sover typ 40 minuter per natt, resten av tiden ligger jag och halvslummrar eller är klarvaken. Igår var jag så trött att jag nästan somnade gåendes när boyfriend och jag gick från min faster igårkväll, han fick seriöst nästan väcka mig 100 gånger när jag slumrade till gåendes. Ändå, kunde jag inte sova. Jag är så frustrerad. De få gångerna jag faktiskt sov så drömde jag hemska mardrömmar om ryska ubåtar 5 meter ifrån mig som ville skjuta oss till varje pris samt min standarddröm om en knivmördare på bussen jag åker som knivhugger alla hysteriskt. Vaknade upp livrädd varje gång och kröp in i boyfriends armhåla (mitt favoritställe på jorden) Och nu har dessa förbaskade gräspollen kommit också, vilket jag är brutalt allergisk mot, lägger jag mig i gräset är jag röd som en tomat efter.
Ja ni, mycket klagande idag men har man en brutal sömnbrist blir det lite svårare att se positivt på livet haha.
Ska vänta på att denna dag tar slut, ut och träna och sola ikväll och sen plugga tills jag somnar, hur lång tid det än tar.

På söndag flyttar vi in i min fasters hus medan dom är på semester, de har en brutal jacuzzi, stor tomt med solstolar och hemmabio. Två veckor får vi bo där och sen är det bara 5 dagar tills vi flyttar. Vi funderar på att fira midsommar själva där, bara jag och boyfriend. Bygga en liten midsommarstång, köpa kräftor, sill och nubbe och leka små grodorna själva. Jag har aldrig firat midsommar med kompisar, alltid middag med familjen eller släkten. Tycker bara det är så bökigt och jag har ju som bekant valt att ha 1-2 vänner, så jag är glad att jag och min kille har så kul bara vi två att vi faktiskt vill fira midsommar på baksidan själva.
Well, ska sörpla lite kaffe nu och vänta på att denna dag tar slut.Och att min allergimedicin ska kicka in. Är fortfarande lite knäckt från gårdagens begravning också så ska bli obeskrivligt skönt med en lugn helg.
Ha det så bra älsklingar så hörs vi snart.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229