Att lida av office rage

Jag lider av något som heter Office rage. Detta innebär att jag är en generellt sätt en hetsig människa som inte kan vänta på någonting, detta visar sig mer utanför jobbet än på jobbet men just nu dök en typical office rage situation upp.

Jag blir av logiska skäl väldigt frustrerad, arg och skogstokig när system inte fungerar och dylikt vilket för det mesta sker på jobbet. På mitt utvecklingssamtal med min chef så var jag så himla duktig med allt FÖRUTOM min lilla office rage. Han gav mig tipset att låta system sluta fungera utan att hyperventilera eller krypa ihop i fosterställning (inte bokstavligen men you get the picture) och att jag måste acceptera att jag inte kan kontrollera att allting ska fungera hela tiden, när det inte fungerar så fungerar det inte.

Så, för en stund sedan gick allt ner på jobbet och vad är då det första jag gör? Ja, precis såhär.

Som tur är är min chef på semester så då är jag ansvarig för min grupp så min chef kommer aldrig få reda på min relapse.

Efter att systemen legat nere i ungefär 30 minuter börjar det klia i mina ben, jag dumförklarar system och frågar dom "Hur efterblivna dom egentligen är?"

Efter ungefär 60 minuter inser jag hur lång tid jag faktiskt varit oproduktiv och får en mindre panikattack.

Och nu, 75 minuter senare, har jag insett att min chef hade rätt. Jag kan inget göra, det är ok att vara oproduktiv och vänta på att det ska lösas. Jag känner mig då ägd, besviken på universum och utmattad. Lite sur för att jag min office rage inte har löst problemen som var min förhoppning från början.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229