Att leva med en italienare....

....är inte alltid en dans på rosor. De är nämligen kaffeperfektionister, Nespresso kaffe aint good enough for them.
Så efter att min kille tjatat om sin kära mockabryggare sedan vi flyttade in tvingade jag honom att åka och hämta den i veckan, den ska nämligen göra kaffet från ovan enligt han och hans (italienska) pappa.

Så, imorse var det upp till bevis! Och ja, gott var det men fick en smärre koffeinkick (eftersom den gör vädligt stark espresso och jag drack en "normal" kaffekopp av det) så jag blev smått hyserisk och bara sprang runt och pratade väldigt snabbt. Hur som helst, Mockabryggaren får 4/5 toasters. Den tappade en poäng för att man måste tillaga kaffet på spisen!


Gillar

Kommentarer

Maria
Maria,
oh ja, mokabryggare är vad som gäller för italienare, borde ju jag veta som är tillsammans med en själv... 😉 (förresten så är mocka en specifik kaffesort, medans bryggaren som man kan laga i princip vilket kaffe som helst i heter moka, själv fick jag googla runt lite innan jag insåg det själv... 😉) Anyway, har t.o.m en särskild kategori om att leva med en italienare, ifall du är intresserad och vill känna igen dig lite, hehe.. 😉 --> http://marvelicious.blogg.se/category/life-with-an-italian.htmlwww.marvelicious.blogg.se
Johannagrahn
Johannagrahn,
Hej! Jo jag vet det nu, det var 1,5 år sedan jag skrev det inlägget 😉nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229