Att inte få dela med sig med de man älskar mest

Igår när vi kollade på How I met your mother så kunde Robins mamma inte komma på hennes bröllop och just den incidenten fick mig för det första helt tårögd och sedan började jag fundera. Tänk om inte min mamma, låtsaspappa, pappa, moster, mosters man, faster och så vidare inte finns kvar när jag ska gifta mig. Alltså, jag blir helt gråtig bara av att tänka på det?! Hur ska man kunna njuta av en så stor dag när man vet att en eller flera människor man älskat så mycket hela sitt liv inte är där. Har visserligen förlorat både min mormor och farmor på senare år men just den generationen är man på något sätt lite inställd på att de kanske inte hinner vara med för att de är gamla, även om jag hade önskat mer än något annat att de skulle kunna vara med.

Då tänker jag att man borde gifta sig snart, men vill samtidigt inte rusha in i något, men ni förstår vad jag menar? Har aldrig tänkt så mycket på just det men senaste åren när både farmor och mormor gått bort började jag tänka på det igår. Jag kan ju inte prata högt om att de jag älskar ska gå bort en dag, trots flera år hos barnpsykolog så är det helt tabu att prata om det för mig. Jag behöver inte känna samma press med barn eftersom vi inte ska ha några utan våran stora grej i livet kommer ju vara dagen vi gifter oss, det blir ju liksom inte den dagen vi får barn eller barnbarn och därför blir just bröllopet en så sjukt viktig dag för mig.

Haha, djupa tankar en söndag men kände mig tvungen att skriva av mig om det för fick en så sjuk stor klump i halsen av panikgråt av att se mig själv stå där på min bröllopsdag och det är en eller flera "tomma platser" där människor jag älskat skulle sitta. För mig är verkligen tid med min familj och släkt viktigare än något annat, kan inte beskriva hur viktigt varenda en är för mig även om man inte pratar varje dag och det är viktigt att alltid ha respekt för tiden.

Gillar

Kommentarer

woycan
woycan,
Försök se det positivt även om dessa tankar är svåra. :) Du har en fantastisk man som troligen inom ett par år (eller tidigare) kommer att fria till dig. Oavsett omständigheterna så kommer dina nära har varit med på er resa från start och därför ha en viktig plats på ert bröllop i fysisk eller tankeform. Alla kommer att finnas där och ni kommer att ha det mest magiska bröllopet genom tiderna :) Se bara på ditt hem, perfektion. När den dagen kommer så kommer det vara riktigt kul att följa er resa i allt från planering till den stora dagen.. Kramnouw.com/woycan
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha ja då, vi har redan bestämt oss för att gifta oss men han får inte fria fören ja säger GO haha, lite kontrollfreak :D Tack för dina ord, det hjälpte lite :Dnouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229