Att hitta sig själv, light versionen

Jag har i många år varit en förlorad, sorgsen, tappad själ som dränkt sina sorger med krogen, alkohol, destruktivitet och så vidare. Men när jag träffade min pojkvän började jag inse vad som var livet egentligen. Det är inte det livet jag levde, utan det är ett helt annat liv. Som ger energi istället för att ta.


Det tog flera månader innan jag faktiskt lät min pojkvän bromsa mig, vi bråkade jämnt i början. Men nu har jag mognat jättemycket på väldigt kort tid.
För att kunna hitta sig själv, livskvalite och lycka måste såväl kropp och psyke må bra och samarbeta.

Jag är absolut inte en fulländad, harmonisk och lycklig människa än men jag är på god väg och jag tänkte faktiskt dela med mig av vad jag gjort hitills föratt komma dit jag är idag och för att komma vidare i min utveckling i framtiden.

Att hitta sig själv, light versionen:

- Minska på alkoholen och speciellt de där LET'S PARTY LIKE THERE IS NO TOMORROW! Alkoholen påverkar psyket och kroppen mer än vad man tror och man tappar så mycket värdefull ledig tid när man är bakfull.

- Dra ner på cigaretter. Ja, det är gott, men det skapar en stress i kroppen som man inte märker och självklart så är det giftigt för kroppen. Jag kommer nog inte sluta helt än, men definitivt dra ner på det, även om jag inte är en storrökare idag. Ett paket räcker 2-3 dagar beroende på vad jag har för mig.

- Inge mer klubbande. Jag har varit en riktigt partyprinsessa i flera år, varit ute varje helg ibland flera gånger i veckan. Men om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att jag någonsin kommer att gå ut på krogen igen, sist var väl i januari tror jag? Och innan den gången var det nog i.... oktober, november? Jag går gärna till en bar eller en restaurang, det är ju fantastiskt trevligt men aldrig mer en klubb i hela mitt liv. Det är en trång köttmarknad, det är precis vad det är. Folk är fulla, dryga och jobbiga.

Och jag säger absolut inte såhär för att jag har mitt på det torra nu för jag skulle tycka att krogen är lika meningslös även om jag var singel. Det är waste of time. And time is money ;)

- Träna och speciellt ute! Ut och gå! Spring! Hoppa! Whatever. Den energi man får av endorfinerna och solen är makalös, jag och min kille har märkt stor skillnad på oss själva sen vi började träna ute. Bästa vi gjort och jag är glad att jag hittat tillbaka till mina långa PWs.

- Resa! Miljöombyten gör så mycket för en, antingen uppskattar man vad man har hemma eller så uppskattar man i alla fall att komma bort. Bara vara, träffa nya människor. Vi ska till Rom snart och i sommar får vi förhoppningsvis låna ett hus i Varberg där vi ska vara en vecka bara han och jag. Det är sådan lyx!

- Aldrig glömma att tänka positivt! Hur svårt det än är får man aldrig glömma att göra det! Det gör så stor skillnad på livskvaliten. Alltid ALLTID vända tankarna.

- Sova 8-9 timmar. Seriöst, jag är inte lycklig när jag är trött haha. Mucho importante.

- Ha sina egna projekt och värna om sitt jobb. Ta till vara på min kommande utbildning, min blogg, fortsätta vara en stjärna på jobbet och så vidare. Med passion i livet blir allt mycket roligare. Och jag måste lära mig att uppskatta min fritid mer. Att ta det lugnt och bara vara.

- Sist men inte minst: Älska, skratta och förlåt! Be a bombshell som kan älskas och älska. Sprid glädje i din tillvaro. Det ger mycket mer än det lilla det tar. Ändra din attityd!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229