Att förändra sitt liv

Hej mina små änglar ❤

Jag vet inte om jag är tillbaka än, men ville i alla fall säga hej. Veckan har varit... hemsk. Jag säger inget mer än så just nu och vill att alla respekterar mitt beslut att inte prata om det än, allt från närmaste familj till bekanta. Men jag har tagit ett beslut som känns så bra och när jag är redo att prata om det kommer jag att prata om det. Tack för att ni ALLA respekterar detta.

Idag är det 1 maj och livet börjar åter igen känns bra. Sitter och pluggar i köket med en kopp kaffe och frukost och lyssnar på min favoritlista just nu (KLICK), lite senare idag ska vi fira min lillebror som fyller år om några dagar.

Gårdagen var otroligt lugn, middag på Astrids och lite brashäng följt av film i sängen. Vi måste köpa en ny TV då vår har fått en spricka så den funkar inte alls. Men det var nog på tiden, tror TV:n är typ.... 7 år gammal. Nu ska jag få undan lite plugg här så vi kanske hörs senare idag eller någon annan dag. Och min telefon funkar igen, den druttade ner rakt i stengolvet på balkongen så den är lite... repig nu för att säga det milt hehe. Men ska byta glaset i helgen eller så köper jag en iPhone 6, jag får se. Gillar min telefon så himla mycket och 6:an känns så stor. Eller vad tycker ni?


Gillar

Kommentarer

amandasvard
amandasvard,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229