ATT FLYTTA, BÖRJA PLUGGA OCH ANNAT

Innehåller affiliate-länkar

Ibland får jag bara sådan go lust till att skriva av mig här och idag var tydligen en sådan dag. Vi är i Sundsvall, min kille är och golfar hela dagen och jag underhåller mig själv. Hitills har jag gått en 2 timmars PW, ätit lunch på Holy Greens och fixat massa småärenden online.

Till att börja med ska jag börja plugga om cirka 24 timmar. Haha. Har hållit hela denna process helt freakin hemlig för typ alla förutom mina föräldrar och pojkvän sedan i mars, sjukt va? Ville så gärna komma in och hade blivit så obeskrivligt ledsen om jag inte hade gjort det och ville inte då behöva säga det till alla. Jag kom dock inte in på en gång utan har gått från reserv 44 vilken var en jäkla pärs, grät som ett litet barn prick hela dagen när antagningsbeskedet kom. Usch denna sommar haha, värsta jag någonsin varit med om utan krydd. Detta år är bara en lång mardröm men att få börja en utbildning jag verkligen vill gå har helt ärligt räddat mig. Vet inte hur jag hade tacklat allt utan den. Vad jag ska plugga kanske ni undrar nu? Jo det ska jag berätta; Social Media Manager! Såklart haha, vad annars, little social media whore and so on.

Jag är så taggad och glad, jag trodde aldrig att dagen när jag kände så för att sätta mig i skolbänken igen skulle komma och därav har jag inte pluggat vidare efter gymnasiet tidigare. Jag lägger inte den tiden och pengarna på något som inte känns 150% KALASBRA. När jag tänker på min utbildning nu blir jag glad i hela kroppen och det var många månader sedan jag kände så.

Om typ två veckor går flyttlasset till lägenheten vi köpte för sex månader sedan och jag lääääängtar så mycket. Även om det suger att flytta från stan till Sundbyberg så är lägenheten så fin att den typ är värd det. Eller nej, nu ljuger jag men vad ska jag göra. Köpt är köpt. Vi har i alla fall köpt världens finaste soffbord och matta som ni hittar HÄR och HÄR.

I lägenheten finns redan ett platsbyggt matbord och vi ska köpa barstolarna som säljarna har så matbordsbaletten är liksom klar. Är så oerhört taggad på att inte ha ett "vanligt" matbord to be honest.

Nu är det "bara" en big ass soffa plus TV kvar innan vi är klara med det viktiga.Vi ska ha så minimalistisk och cleant som möjligt utan massa klotter och möbler, jag har kommit underfund med att för mycket grejer hemma får det att kännas som att det är stökigt. När det är stökigt avskyr jag mitt hem så det är egentligen en simpel ekvation. Första fredagen i nya lägenheten ska vi laga lasagne, vi har ingen ugn där vi bor nu, knappt ett kök för den delen. LÄÄÄNGTAR till att få laga massa mat i detta kök, det är verkligen hemmets hjärta.

Här är förresten Kenzo som vi lånade av en kompis som skulle åka utomlands i en vecka. Kenzo är världens goaste hund som gärna sover sked och kramas prick hela tiden men som skäller och gråter om man lämnar honom själv en endaste sekund. Även om vi hade våra duster så saknar jag honom prick hela tiden så när vi flyttat ska vi låna honom igen, inget snack som saken. Han hade gråtit som bara den när ägarna kom och hämtade honom och körde hem haha, hade ej blivit förvånad om han stod utanför vår dörr en dag. All them dogs loves me.

Har äntligen köpt gymkort igen efter tre månaders paus (har sprungit och PW:at utomhus istället), med studentrabatt såååklart haha. Kommer bara köpa saker man får studentrabatt på, vilken grej ändå. De närmaste månaderna är det 150% fokus på skolan, en rejäl glow-up och välbefinnande. Minimalt med alkohol, upp fem varje morgon till gymmet, plugga hela dagen, få in mina 15-20 000 steg/dag och laga näringsrik mat. Är taggad på att återgå till bubble butt byggandet, lära mig nya saker, sova som en stock och vara helt harmoniskt och slutkörd i kropp och sinne.

Nu ska jag ta en dusch, lägga en eller två sheet masks och läsa min bok. Hoppas ni mår bra gullisar!

Gillar

Kommentarer