As I'm glad my dream has not yet begun

God afton från soffan!

Idag var jag helt ledig efter jobbet så tog min never ending megaförkylning och åt middag i soffan framför min favoritserie; My perfect life med Victoria Silvstedt.
Jag hoppas att detta har släppt lite till imorgon så att jag kan smygstarta träningen med ett pilatespass. So tired of this now... Har haft sms-marathon med Mandy idag och diskuterat livet och dess komplikationer, hon hade några historier på lager som fick mig att må lite bättre haha. Gud om man kunde skriva allt sjukt som händer i livet på bloggen, not gonna loose my self respect though ;)

Nu ska jag tvätta bort inpackningen från håret och krypa ner, BF är på middag, behöver en stor dos Chrille när han kommer hem. Alltså inget naughty utan krypa in under hans täcke och prata om livet. Lät lite fel ;)

Just det, var med i en reklamfilm på jobbet idag, problemet är att jag inte kommer att kunna visa er när den är klar för att inte outta var jag jobbar. Anledningen till att jag är så nojjig med det är för att det är människor from the past som så gärna vill veta det and I aint gonna give them the satisfaction of knowing. Vi får se, kul var det i alla fall.

Detta äter jag måndag till fredag middag och lunch (inte middag på fredagar dock) varje vecka: Sötpotatis, grönsaker, kyckling/fisk och kvargsås. Så oglammigt men så nyttigt. Make me skinny fast! Jag tänkte knåpa ihop min matdagbok nästa vecka när jag förhoppningsvis tränar och äter normalt igen.

Gillar

Kommentarer

amandasvard
amandasvard,
Haha svårt att känna sig dålig med mina storys som referens 😂nouw.com/amandasvard
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229