ÄRLIGHETSLISTAN

1. Tre guilty pleasures?

Just nu? Jag är besatt av Kale & Crave's sallader, Ceasarwraps och lite för mycket kaffe :) Annars står choklad, vin och pasta stadigt högst upp på listan.

2. När grät du senast och varför?

Det var i tisdags, det var ett väldigt sentimentalt och jobbigt ögonblick men också skönt. Vill inte prata mer om det :)

3. När kan du vara dig själv till 100 %?

Med människor som jag känner mycket väl. Typ familj, bästa vänner och självklart när jag är helt själv.

4. Tre saker du avskyr?

Hm.... Jag gillar inte när folk ska läxa upp en, typ du tycker såhär men det är fel. Gud låt folk tycka och känna vad det vill, varför ens engagera sig?

Att vara bakis. Nej dra mig baklänges vad hemskt det är.

Sött vin haha. Vin ska väljas med omsorg och vara TORRT och nästan beskt. Ni som tycker något annat har faktiskt fel. He he. Nej, jag skojar. Struntar i vad ni dricker, ge inte smörjan till mig bara.

5. Hur är/var du i skolan?

I lågstadiet var jag mobbad så jag var faktiskt var tvungen att byta skola. Sen var jag nog en.... mindre cool person fram till gymnasiet. Då blev jag äntligen en av de coola haha, då mådde man va.

6. Vad blir du stressad av?

När saker tar lång tid. Allt från tanten som går framför mig till när någon svarar på SMS segt. Gud, rappa på liksom.

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?

Väldigt rak och ärlig, impulsiv, glad och rolig, säger kanske saker utan att tänka sig för hehe. Ganska envis också och gillar inte när folk inte respekterar min tid. Typ kommer för sent eller avbokar för sent.

8. Hur uppfattar du dig själv?

Helt ärligt, exakt som jag skrev i frågan innan. Jag är ju då väldigt rak och pang på rödbetan så det jag tycker och tänker kommer ut ganska fort. Umgås man med mig så har man ganska bra koll på allt detta då med andra ord.

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?

Det är jobbigt att halka och ramla som en kan råka göra på vintern. Eller skratta för högt när resten av rummet blir tyst. Jag vet faktiskt inte, kommer inte på något just nu.

10. Tre otippade saker om dig själv?

Oj, detta var svårt....

- Jag älskar Mr Bean och plöjer gärna flera avsnitt på en kväll. Haha!

- Jag gillar inte katter och häster :( Jätteobehagliga djur.

- Jag är jättejättedålig på att vattna blommor.

11. När känner du dig som vackrast?

När jag lagt lite extra tid på det yttre, har snygga underkläder, kläder och skor och ska ut och träffa en kompis eller gå på någon middag en fredag eller lördag. Det är nog alltid veckans höjdpunkt.

12. Något du funderar mycket över?

Jag kan få riktigt filosofiska tankar flera gånger om dagen och glider iväg totalt. Typ varför finns vi, vad är poängen med att ha snygga kläder eller slinga håret egentligen. Vad är meningen med att leva så kort tid, vad händer sen, tänk om jag dör imorgon, tänk om jag får cancer om en månad, tänk om vattenkriget kommer om en vecka, tänk om ett virus från en nedfryst mammut börjar härja. Hur skulle jag göra för att överleva om det kom ett Zombie-virus. My mind is as deep as the freakin Atlantic ocean.

Avslutar med en väldigt bra låt. Älskar Maître GIMS.

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
Jätteroligt att läsa!nouw.com/linnealarssonss
Matildafritz
Matildafritz,
Älskar listor! Är också riktigt kass på att ta hand om plantor .... hehenouw.com/matildafritz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229