Annandag jul

Igår började vi dagen med mys och kramar i sängen. Min kille är så otroligt morgontrött och jag är helt tvärtom så jag brukar gå upp en timme, dricka kaffe och äta frukost framför TVn och sen går jag in och kramas tills han är redo att gå upp. Finns inget bättre än en varm, kramig Chrille på morgonen!

Sedan gav vi oss iväg på löprundor, jag körde en mil på löpbandet! Äntligen och helt skadefritt. Fixar jag 10 pass utan benhinneinflammation så ska jag skriva en guide till er, en guide jag velat ha i 3 år sedan jag slutade springa och desperat har försökt börja igen men har fått avbryta gång på gång. Mina problem började såklart under mina anorexi/ortorexi år när jag var 13-14 år och tränade 3-4 timmar om dagen. Fick min första inflammation då sen dess har det varit ett helvete eftersom jag självklart inte vilade när det slog till då. Smart man var ❤️

Gårdagens lunch

I alla fall, efter det åkte vi och shoppade en kavaj till Chrille innan vi mötte upp Adde och Mandy på John Scott's (Gamla Marions) för lite hederlig bowling. Chrille vann men jag och Mandy fick två strikar var så vi var relativt nöjda ändå. Avrundade kvällen med att dela den vegetariska avsmakningsmenyn på Beirut Cafe med Mandy, det var några år sedan jag var där nu och jäklar vad gott det är. Blev så himla mätt, fick ner lite mango idag till frukost för att jag fortfarande är mätt haha... Insane.

Idag är det jobb som gäller, saknar redan julledigheten dock. Nästa stopp är nyår som kommer att firas ute på landet, har sett fram emot det hur länge som helst.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229