And when you smile

Nej men hallå där!

Jag har tagit en liten break av många, många olika anledningar.

Den största anledningen är att jag har lagt ner så mycket tid på mina bloggar sedan jag var.... 15 år och sällan fått något för det. Det är tidskrävande och det ligger alltid i bakhuvudet vad man än gör. Därför tog jag en break för att se om jag saknade den eller inte, vilket jag till viss del gjorde men det har också varit extremt skönt. Jag kan dock tänka mig att fortsätta blogga men på en hel annan nivå, dvs när jag har tid över och framför allt LUST!

Jag har faktiskt börjat med yoga vilket jag faktiskt gillar, jag har varit så allergisk och sjuk de senaste två veckorna att all ansträngande träning och promenad utomhus har varit helt ogenomförbara, näsan rinner som ett vattenfall, halsen värker och jag har haft lock för båda öronen (totalt döv med andra ord). Därför tog jag till yoga hemma i köket och jag trodde verkligen inte att jag skulle gilla det så mycket som jag gör. Ska köra ett pass idag och jag längtar faktiskt :) Snart kommer jag och yogar hos dig Tove ;)

Jag har också tagit upp mitt enorma smink intresse igen. Jag slutade leka med smink under de senaste 9-10 månaderna utan att egentligen veta varför. Nu har jag plockat fram alla mina paletter, beställt massa lösögonfransar och spenderar 1-2 timmar i badrummet med en stor latté varje morgon, det är så kul.

Så, hur mår ni?

Har saknat mina vingar av eyeliner, vet inte varför jag slutade winga, älskar ju dom!

Gillar

Kommentarer

Liz
Liz,
Oh så kul att du är tillbaka! Har som den tidigare kommentaren också följt dig i flera år och din blogg hör till favoriterna! Men som allt man gör i livet så måste man ju må bra så blogga (jättegärna) på men i din takt 😊
Mikaela
Mikaela,
Varmt välkommen tillbaka fina du!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229