AND SO SHE LEFT HER OLD SELF

Hej på er i söndagslunken.

Vi har haft en väldigt lugn dag, tog sovmorgon till 10, en redig powerwalk och nu har vi varit och handlat söndagsmiddag som strax ska dukas fram på balkongen.

Vi har börjat med lite festligare söndagar, inte festligare som i party men vi brukar köpa en riktigt bra middag, dela på en flaska bubbel/vin och sitta och snacka i solen i timmar. På så sätt känns helgen längre och man får ett väldigt mysigt avslut. Jag har som alltid rejäl separationsångest och speciellt till midsommarafton. Det var nog en av de bästa midsommrarna jag haft och det känns så trist att den är över nu. Aja, sommaren har precis börjat och det kommer definitivt fler liknande dagar innan vi pulsar fram i höstlöv och regn.

Idag provade jag mina nya glittriga strumpor i mina loafers, Chrille kallade mig för sin lilla ballerina haha ❤️ Känner mig väldigt uppstyrd tack vare dom och det är definivt något jag aldrig hade vågat ha för bara några månader sedan. Men som en gullig person kommenterade igår: You’re so extra 😍😍 så känner jag äntligen att jag vågar embraca den stil jag alltid velat ha men aldrig vågat plocka fram. Livet är för kort för att inte ha 13 diamantringar och glitterstrumpor liksom och jag känner mig snyggare än någonsin. Det är också extremt kul att shoppa när man vågar köpa allt som man annars hade lämnat kvar på hyllan för att man inte vågade, what kind of bullshit is that liksom.
Nu är inte jag mångmiljarder så jag har inte kunnat inhandla min fulla potential än men give me a month or two more ;)

Skjorta: HM
Boot cut jeans: Gina
Glitterstrumpor: Gina
Jeansjacka: HM
Glajjor: HM
Loafers: River Island

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
så snygg outfit 🌸nouw.com/emmaakarlegrund
Johannagrahn
Johannagrahn,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229