ALL WE HEAR IS RADIO SILENCE

Jag lever! Jag har fullt upp! Men det är lördag!

Lite så sammanfattar vi idag och igår. Fredagskvällen spenderades i vanlig ordning i spåret och när jag kom hem stod italienaren och lagade lasagne. Vi öppnade en Brunello till och kollade på Paranormal Activity: Tokyo Night som vi totalt missat (jag älskar Paranormal-filmerna ❤️), den var jätteobehaglig ibland och lite töntig ibland. 2/5 får den.

Dagen idag började i spåret och sen har jag kört ett städrace, hantverkarna är äntligen klara efter en vecka så det behövdes. Nu är allt spotless, jag ska sminka på mig lördagsansiktet och sen kommer Sebbe över på middag. När grabbarna drar ut i lördagsnatten kommer Sara och förgyller min lördagkväll över en flaska vin eller två. Vi kan kalla det en perfekt lördag.

Vi försöker komma igång med vinintresset nu, smakar, luktar och dekanterar som aldrig förr. Och tyvärr var fredagsmiddagen tvungen att intas i soffan, gillar egentligen inte det men köket var en enda röra efter hantverkarna och det fanns ingen tid för städning där och då. Men det var mysigt ändå :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229