All that shimmer is gold

Jag är en riktig gold digger (inte i den bemärkelsen ni kanske tänker er nu) och jag älskar allt som är i guld! Accessoarer, (vigselringen ska vara i VITT guld och ej gult dock), möbler, dekorationer, smink and so on. Nedan är mina gyllene och skimrande favoriter för tillfället!​Vita Liberatas nya solpuder! Har använt deras BUS-produkter i omgång och gillar dom skarpt men finessen med detta bronzing puder är att det faktiskt gör dig brun också. Fake baken kan hålla upp till 5 dagar och man applicerar det precis som vanligt. När mitt Chanel puder är slut springer jag och köper detta! Den finns i två nyanser; Solkysst och Bronzed. LÄNK!

Giovanna sandaletter från MK, dom ligger hemma hos mig nu men vet inte om dom är sköna nog att behålla. Känns lite för party för en vanlig dag på jobbet och när jag går ut vill jag ha riktiga klackar. Kilklackar är fuskklackar ;) LÄNK!

Loréal GG cream! En bronzig CC cream/dagkräm/foundation som är perfekt nu på sommaren! LÄNK!

Jayden Sandaletter från MK, även dom är hemma hos mig och ligger i valet och kvalet. LÄNK!

Maybellines nya The Nudes Ögonskuggor! Så fint skimrande och alla mina favoritfärger samlade i en liten ask. Jag använder bara bruna/beiga/bronziga ögonskuggor så denna är perfekt. LÄNK!

Okey ladies, dessa skor. JAG DÖR, så himla fina. Dom var jag tvungen att klicka hem, hur kan jag motstå något glittrande i guld? Förklara det för mig! Dom ska på nästa helg när Mandy kommer och slår klackarna i taket med mig. LÄNK!

Essie's Tea and Crumpets är sådär perfekt rosa/bronze skimrande och blir superfin till en solbränna. Must have big time! LÄNK!

Sandaletter från Jonak, vet inte om jag gillar dom mer än MK-skorna, speciellt med tanke på att jag anser att kilklackar är mer nedklätt än vanliga klackar? Och lite lägre också, det lutar åt dom to be honest. Jag är kort, jag måste ha klackar, okey? LÄNK!

This is too good to be true! St Tropez torrolja som gör hyn skimrande SAMTIDIGT som den har en BUS-effekt som kan ge dig en fake bake som håller i upp till 10 dagar. Är detta ens möjligt? Jag är kär! LÄNK!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229