All new me

Då så, då var det gjort. Idag sa jag upp mig och därmed kan jag berätta för er vad jag kämpat med de senaste veckorna. Jag har alltså fått ett nytt jobb på ett företag jag velat jobba på länge så naturligtvis är jag väldigt glad. Det är på alla sätt mycket mer jag, det jag kan och den bilden jag har av mig själv.

Jag börjar den 13e november och som vanligt skriver jag inte ut min jobbtitel eller vilket företag jag jobbar på men tro mig när jag säger att detta passar mig som handen i handsken. Mitt jobb och mitt övriga liv är två helt olika saker och jag är på ett helt annat sätt på ett jobb än tex. här och därför blandar jag aldrig in detaljer om det här.

Jag har under en längre tid inte känt mig som mig själv, jag tror att det började när jag gick upp så fruktansvärt mycket i vikt för 4,5 år sedan när jag och Chrille var nykära och drack vin och åt ostar typ hela tiden. Jag hade varit singel så länge då och jag har haft svårt att anpassa mig till förhållande-livet då jag är så extremt ”egen”. Men det är min kille också så vi jobbar ständigt med att inte falla dit i den klassiska bilden av att vi är en person (för det trivs vi inte med) utan två individer som har valt att leva stora delar av sina liv tillsammans.
Nu har jag gått ner en stor del av vikten dock har jag lite kvar men det kommer att rinna av nu när jag är mer at peace. Tillsammans med en lägenhet som inte känts top notch och ett allmänt missnöje för mycket annat har jag varit väldigt... lost i några år nu. Men nu ska det bli ändring. ”Ny” lägenhet, nytt jobb och a new me mer eller mindre.

Nu kan jag fokusera på att planera min födelsedagsutgång, en jätteglammig klänning ska köpas, kanske en ny jacka och sen ska förfesten ska utformas. Jag mår riktigt, RIKTIGT bra idag och det var länge sedan jag kände mig så här lycklig. Även om det som hände i påskas (en dag ska jag sätta de hemska orden i print men inte än) är långt ifrån över så har jag chansen att bli den jag vill vara och återhämta mig från sorgen som jag ännu inte riktigt vågat röra vid. Samtidigt tänker man hela tiden ”Får jag vara glad trots att det har hänt?” Och sen blir man ledsen and so spins the wheel. Men jag är några steg närmare den bild av mig själv som jag trivs med och det tar vi ta mig tusen en high five på!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
@EmmaWahlstrom råkade radera din kommentar 😭 men kram till dig med 😍 nouw.com/johannagrahn
EmmaWahlstrom
EmmaWahlstrom,
Haha Oops 😂😘 nouw.com/emmawahlstrom
Jennie
Jennie,
Du fick jobbet, grattis! Låter som 2018 kommer bli ditt år!

Hur man ser ut påverkar verkligen ens välbefinnande, ska med några kilos som jag tröst åt mig upp!
www.missjennie.se
Johannagrahn
Johannagrahn,
Ja vi får hoppas att 2018 blir grymt! 😃 nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229