All I wish for is a happy place to live my life

Herregud så trött jag är!

Hade en mycket trevlig kväll med Michelle igår, vi satt på Snaps och tog några glas rosé, kom väl i säng runt halv ett tiden tror jag hehe.

Så ja, trött tjej HEJ!

Idag känner jag mig konstig, typ besviken och ledsen. När jag var på väg hem inatt så mötte jag en tant som brukar spatsera runt i vårat område, oftast hög eller full eller något. Ja, i alla fall, hon gick förbi mig och frågade om jag hade en cigarett varpå jag svarar nej. Då suckar hon och går vidare och sen hör jag hur hon muttrar "Gud vilka stora ben hon hade"

Jag blev så sjukt ledsen eftersom att jag vet att den åsikten var helt ärlig då hon är så påverkad att hennes hjärna typ inte fungerar, som när ett barn säger något så vet man att den åsikten är helt ärlig för att barn inte kan vett och etikett. Och igår hann jag inte träna plus att jag drack vin vilket gjorde ångesten ännu värre och idag vill jag bara gråta och gömma mig under en sten. Det är synd att man blir så påverkad av sådana saker men för mig är det skillnad på hatkommentarer här på bloggen för att jag ser bara det som näthat och sitter någon ansiktslös och skriver Fetto till mig så går det in genom ett öra och ut genom det andra. Men en sådan kommentar från någon som man vet är helt ärlig, fy.

Och sen såg jag en gammal hemlös tant på tunnelbanan, som åkte runt med hela sitt bohag vilket var en påse och en skohylla. Hon hade även för stora crocs, och ja, mitt hjärta brast. Hittade tillslut kontanter i plånboken som jag gav henne och sen var jag helt gråtfärdig en timme efter, vill ta med henne hem och ge henne det liv hon förtjänar. Mitt liv blir så jävla jobbigt ju mer hemlösa det kommer till Sverige för jag blir så ledsen att jag ibland måste påminna mig själv att andas när jag ser dom.

Så, nu ska jag sitta här i min bubbla på jobbet och försöka överleva, försöka sluta tänka på den hemlösa tanten och räkna ner till att denna dag är slut. Och längta till lördag när min fina familj kommer hem till oss för att grilla.

http://www.youtube.com/watch?v=-A_OJ-ccZug

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229