Alhambra

Godkväll!

Som vanligt börjar internet funka vid 23.00, snacka om crise de nerfs på det...

Whatever! Idag var vi på Alhambra, muslimernas gamla kungadöme i Granada. Mycket av palatsen och trädgårdarna är bara ruiner nu men lite finns kvar bland annat sultanens sovrum och rummen där alla hans olika fruar sov. Var en speciell, och till min förvåning, logisk ordning på vilken fru som var "queen of fucking everything" och det var hon som födde den första sonen som då blir kung nästa gång. De andra fruarnas rang minns jag inte, våran guide snackade så hutlöst att jag stängde av honom till och från, he.

Efter några timmars vandring där så var vi genomfrusna (vet inte om vi var på Antarktis eller Granada och Alhambra är enormt) så vi slog oss ned och åt Calamares, yummie!

Sedan blev det shopping, jag har sort of bestämt mig för att byta parfym till Chanel Noir, har sniffat på den och provat den här varje dag och den luktar ju fab på just mig. Så jag får se imorgon om jag ska förnya mig själv imorgon eller ej. Har de senaste 4-5 åren luktat enbart Miss Dior Cherie edp och Lancome La vie est Belle så det blir ju en stor förändring att helt plötsligt börja dofta något annat?!

Nu på kvällen har jag duschat extremt länge, smort in mig och nu sova. På söndag bär det hem, ska bli kul och så mysigt att träffa BF igen, känns typ overkligt att han finns när man inte setts på såhär länge! Ja, vi kanske inte ska prova långdistanaförhållande känner jag efter det här!

Nu ska jag sova, sovmorgon och shopping står på schemat imorgon.

XOXO.


zz

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229