AFTER SUN

Tjena godingar. Vilket jäkla PANGVÄDER Stockholm bjuder på just nu, min grundbränna inför Portugal är redan lagd and I feel fresh. Känner mig väldigt pigg och fräsch, tankar kroppen med löpturer, PW's, bra sömn och god mat. Jag har insett de senaste tre åren att jag troligtvis behöver bo i ett land där svensk vinter inte existerar. I många, många år led jag av svåra vår- och sommardepressioner men jag lyckades ta mig ur det 2019 och sedan dess är jag BESATT av sommar, som att jag vill ta igen alla år när jag inte kunde hantera den. Mår så orimligt bra nu och om jag känner likadant om ett år tar jag mitt pick och pack and get the hell out of here. Om det finns en möjlighet att må såhär året runt, varför gör man inte det då???

Idag började jag dagen med ett besök på Estetiska Institutet och gjorde lite botox under ögonen (byyyye eye rynkor) och fixade till läpparna hos min main girl Fanny. Älskar den kliniken, så otroligt stilren och LYXIG. Just nu får ni 20% hela juni på botox hos Fanny, hon är verkligen BÄST och jag har gått hos henne i flera år, sedan hon började på Forma Vita och var nyexad.

Efter det var det fötternas tur, pedikyr med gellack och fotvård. Behöver göra naglarna också men det var så fint väder så jag bokade om den tiden och sprang hem till solstolen haha. SOLDYRKAREN. Dock har jag ALLTID spf 30 på kroppen och 50 på bröstet och ansiktet, SPF är det finaste vi har. Jag älskar solen och solbränna men är fullkomligt livrädd för rynkor, hence the botox addiction he. Jag har dock väldigt bra pigment med tanke på mitt mörka utseende vilket jag är evigt tacksam för men min lilla "hemlighet" är också soltabletter. Har matat BF med Maxosol (HÄR) i flera månader nu så att den karln ska få en härlig bränna i Portugal och jag har knaprat så att det står härliga till. En annan variant på solpiller är på kampanj HÄR nu om ni är sugna, prova vet ja!

Nu sitter jag och sippar en grön juice, jobbar och ska hoppa in i duschen och tvätta ut hårinpackningen. Sen står veganska hamburgare och RHOBH på schemat tills BF kommer hem från sitt kompishäng. Då åker Below Deck på fortare än satan, det är sedan gammalt.

Gillar

Kommentarer

Karin
,

Hej!


Kan du utveckla det där med dina vår och sommardepressioner? Hur tog sig det i uttryck för dig?

Jag får nämligen också sommarångest när alla andra ”BARA ÄLSKAR” sommar och sol...🤔

Johannagrahn
Johannagrahn,
Absolut, kan skriva lite om det i ett inlägg ❤️
nouw.com/johannagrahn
Aaron
,

The sunscreen is a good idea particularly in the mid-day when its most intense, I haven't had good luck with the spray kind, and I read that the lotion/cream kind is more effective. I like to ease into it and get a nice tan so the skin is conditioned for it then.

Sara
,

Miss yoouuuu !!