ADVENTSSTJÄRNOR OCH VOVVEMYS

Världens sötaste och goaste Affe! Han smälter så fint in bland kuddarna haha.

Åh vad varm och glad en blir av lite vovve-gos. Idag har lilla Affe varit hemma hos oss och när Max kom ner för trappan vid ett tillfälle sprang jag och Affe runt här och busade och härjade och Max suckade bara och sa att vi var ju exakt likadana jag och Affe haha. Det känns som att alla ens problem bara rinner av en när man tittar in i hans mörka, fina ögon som troligtvis bara undrar när vi ska gå ut och gå igen.

Nå väl, nu är han hemma med sin matte och husse igen och jag ska jobba lite och städa. Jag och Max åt precis havregrynsgröt till lunch och jag är i vanlig ordning supermätt. Det är som att min magsäck har krympt å det grövsta de senaste veckorna, jag blir mätt på absolut ingenting och jag har ingen direkt aptit? Förstår absolut ingenting.

Imorgon åker vi till Storhogna det är alltid skönare att komma hem till ett städat hem.

Sjukt redo och otålig på att få komma ut. Vi stod och väntade på Max som var tvungen att avsluta ett jobbsamtal.

Han blev så fin rekvisita med min Dubarry-attire och åkrarna i bakgrunden haha. Kan dock informera om att han inte tyckte content var lika kul som jag tycker.

När vi kom hem satte han sig i mitt knä och vi tittade på Youtube haha, men snälla jag måste ha en hund nu.

Just det! Jag hittade de absolut finaste fönsterstjärnorna idag! Jag har svårt för julpynt som är för plastigt eller för mycket, inget glitter med andra ord men en freakin jutestjärna är ju liksom nature i en advetsstjärna?! Just nu kostar de bara 139 kronor vilket är absolute insane, skynda och fynda HÄR.

Alltså jag är så peppad nu. Nästa lördag ska glöggen fram, kanske ett glas bubbel, mysig tröja på och allt julpynt ska FRAM. Julmusik i hela huset, tända ljus och bara han och jag. Nästan så att jag vill gråta en skvätt för hur mysigt det kommer att bli.

Gillar

Kommentarer

Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

Härlig outfit du har !

nouw.com/vardagsarlighet
IP: 142.54.167.250