ÄCKLIGT ISKAFFE, SOMRIG MIDDAG OCH HEMBAKAD CHOKLADKAKA

Igår vaknade jag så sent som vid nio på grund av att en viss herre hade ramlat in vid fyra på natten men det var okej eftersom att han hade firat sin bästa vän på lördagkvällen. Lät honom sova till elva då jag sa att nu dör jag av hunger och tvingade upp honom. Vi åt vattenmelon, stekt ägg, massa kaffe och smoothie framför Johan Glans i soffan, jag älskar verkligen herr Glans. Så fantastiskt rolig karl!

En film och soffdegande senare sa jag att nu får du åka hem och packa kläder till imorgon så att jag kan gå ut och träna. Det blev en löprunda och PW och på vägen hem handlade jag middag.

När jag kom hem duschade jag i säkert 30 minuter, tvättade håret and all that good stuff och sedan jobbade jag lite och drack världens äckligaste cold brew kaffe från Lett. H-vete vad vidrig den var haha, Lett är ett fantastiskt ställe men köp fasiken inte cold brew kaffet där.

En stund senare kom M tillbaka och vi lagade middag; Kyckling, potatis i ugn, pimentos, tzatsiki och sallad på kapris, feta, vattenmelon och rödlök.

Vi åt chokladkakan jag bakade dagen innan till efterrätt, den blev så himla himla god. Superkladdig och mastig, precis som en riktig chokladdröm ska vara. Knepet med all bakning är att ta extra mycket av det fettiga och mest onyttiga dvs. socker, smör och så vidare. Detta är egentligen en kladdkaka som är sådär jättekladdig som jag sedan haft glasyr på gjord av oboy, kakao, florsocker, lite lite ättiksprit (för att den ska hårdna bättre) och massa smör. Vi snackar sinnessjuka mängder oboy och smör till glasyren alltså, nu blir det till att frysa in resterna för jag går upp fem kilo bara av titta på en där jäkla kakan.

Kände oss lite småfeta efter efterrätten så det blev en kvällspromenix innan vi avslutade kvällen framför en Wallander-film och tidig sänggång. Ännu en superhärlig helg i ryggen och jag är lika tacksam för det som vanligt. Det känns verkligen som att allting är som det borde vara just nu och jag vet inte varför. Har inte haft ångest på så länge, inte över någonting och jag mår så himla bra. Jag älskar livet och det var den främsta anledningen till att jag faktiskt ville sluta röka nu. Jag vill leva länge och lycklig och inte dö i någon äcklig lungcancer, jag har faktiskt haft ganska mycket dödsångest över cigaretterna på sistone. Tillslut fick det vara enough så ja, lite ångest har jag väl haft då men att ha ångest över just det känns ändå rimligt. Med det sagt menar jag inte på något sätt att jag inte brydde mig om mitt liv förut eller att jag ville dö, jag reflekterade inte över det på samma sätt som nu bara. Jag känner verkligen att jag har koll på läget och njuter av varenda sekund, jag vill att allt ska vara ungefär såhär för alltid. Eller ja, vissa saker måste och kommer att förändras men tills de gör det är livet ändå toppen. Man måste sluta vänta på saker och leva här och nu istället, det är då man blir genuint lycklig.

Idag var jag uppe vid 04.30 och körde en morgonrunda, jag ÄLSKAR Enzo Ingrosso's låt Who am I och körde den på repeat i nästan 45 minuter straight. Typiskt mig att spela sönder låtar tills jag spyr på dem.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229