A night at the castle

I lördags var det dags för min födelsedagspresent från min kille, nämligen en natt i Ivar Kreuger sviten på Häringe slott. Jag var väldigt ledsen i lördagsmorse men vi packade bilen ändå, köpte hamburgare (jag beställde spicy avocado halloumi men fick med nötkött så jag blev ännu ledsnare haha). I alla fall, tillslut kom vi fram och jag hoppade illa kvickt in i duschen pga. fryser ihjäl exakt varenda vaken minut just nu. Efter det drack vi lite bubbel och fixade oss inför middagen.

Middagsklara och Chrille ser hög ut. Kan intyga att han ej var det.

Alltid en spegelselfie.

En varmrätt som bestod av skagenröra och en fin göbbe som var så stilig ❤️

Varmrätten var en torskrygg med spetskål och någon sorts potatimos med gruyeresås, tyckte inte att något på menyn såg så gott ut så blev torsken pga. det lät roligast av tre jättetråkiga rätter. Chrille ska alltid överdriva och ta in allt på menyn så det serverades även vitlöksbröd och pommes som vi knappt rörde. Han är verkligen herr slösa och jag fru spara, jämnt haha.

Till efterrätt ost och ett glas rött, kan knappt kolla på denna bild utan att bli mätt och illmående igen.

Sen tog vi massa bilder, tog en drink i baren på övervåningen där de spelade Edith Piaff och var mysfaktor x1000.

Vi somnade vid ungefär midnatt men sen vaknade jag vid 02.30-03 pga. sängen var för hård. Det kan inte bara vara jag som har detta ”Prinsessan på ärten problem”? Var jag än sover förutom hemma så är sängarna för hårda och jag ligger vaken hela natten eftersom det känns som att jag basically ligger på golvet. På 5-stjärniga hotell, hos mamma, hos moster osv, det spelar ingen roll. Det är bara vår egna säng som funkar, hur krånglig kan en människa vara? Fick även för mig att det var kusligheter i rummet eftersom att Häringe slott är jättegammalt, det måste liksom spöka där. Och vaknar man mellan 02-03 så är det någon som tittar på en har jag läst på flera ställen 😭 Alltid lika panikslagen när jag vaknar 3 varje natt, vågar knappt öppna ögonen haha.

Aja, vid sju kunde jag äntligen tvinga upp boyfriend för att äta frukost. Efter det tog vi en långpromenad på ägorna och sen styrde vi kosan hem efter ett underbart dygn på Häringe slott.

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie ,
Vilken snygg klänning och snygg tjej! 😊 Vet du vad konstigt... Mamma berättade för mig att hon åt en sådan burgare med chili och grejer på Max, hon hade beställt vego och återberättade att den smakade ju kött, hon var livrädd sen efter att det var kött (vilket det antagligen var) hon är vegetarian nämligen... Stackars mamma, tror inte hon hängde med exakt på vad halloumi var bortsett från att det skulle vara vego. Sjukt dåligt av Max och väldigt allvarligt att de nu lyckats ge ut minst två kötthamburgare till folk som beställt halloumi!! 😟 www.mariesliv.se
Johannagrahn
Johannagrahn,
Men va, gud vad irriterad jag blir. Vi körde ju drive in och det var omöjligt att vända på motorvägen så jag fick äta köttet ändå. Stackars din mamma som är vegeterian också, usch!! 😫😫 nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229