A dream almost came true

Inatt drömde jag att min kille kom hem och sa de magiska orden: Jag vill också köpa ett hus långt bort från stan!

Men nej. Den drömmen är så långt borta att det är löjligt.... Vår boendesituation just nu är ingen piece of cake, jag ogillar starkt vår nuvarande lägenhet och vill inget hellre än att sälja skiten, köpa ett litet hus lååångt ifrån stan och köpa massa kaniner och en hund. Medan han trivs bra här och flyttar gärna närmare stan.
Vi har pratat om det så många gånger utan att komma fram till en lösning så nu orkar jag inte ens tänka på det längre. Men på riktigt, det finns inget värre än att bo i en lägenhet, speciellt i stan. Alla människor, grannar uppe, nere, höger och vänster. Jag har inget gymkort längre för att jag avskyr att gå dit då det kryllar av folk men ska jag gå ut och gå eller springa kommer jag ändå möta hundratals personer där vi bor nu. 

De husen vi var och kolla på cirka 40 minuter från stan för några helger sedan var verkligen min dream come true. Nybyggda, typisk Wisteria Lane-feeling, skog och natur runt omkring och med sjöutsikt. My heart breaks när jag tänker på att ett av dom inte kommer att bli mitt under de närmaste åren. Men samtidigt får jag lite svårt att andas av att tänka på att bo kvar här eller i en annan lägenhet längre än några månader till.


Jag vill bara bo i ett litet hus med massa djur, en trädgård och med enslig natur rakt utanför mitt köksfönster, ska det vara så svårt? 

Gillar

Kommentarer

Lovisa
Lovisa,

Jag har exakt samma problem!! Min killes största problem är att det blir långa pendlingstider till jobbet fram och tillbaka varje dag (vi bor i stan)... Hur tänker du kring lång restid till jobbet om man flyttar till hus?

Johannagrahn
Johannagrahn,

Ja, dels det tycker han men också att det är lång till alla restauranger, kompisar osv... min förhoppning är att snart ha mitt egna företag och att min arbetsplats är i samma hus 😉

nouw.com/johannagrahn
Rebecca
Rebecca,

vilka områden har du/ni kollat på? Också sugen på hus😩

Johannagrahn
Johannagrahn,
vi har kollat lite i Upplands väsby bla. där var dom nybyggda husen jag drömmer om 😭nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229