9 SAKER

Jag har läst: DN, enbart. Har inte haft ro i kroppen att läsa en bok. Sedan tycker jag att fakta är betydligt mycket trevligare att läsa än påhitt.

Jag har lyssnat på: P3 dokumentär och min Cowboy-lista. Har inte varit på podd-humör på flera månader och har således en miljon poddar att lyssna ikapp. Jag är en riktigt torrboll och lyssnar bara på fakta- eller dokumentärpoddar. Jag står inte ut när två personer ska sitta och diskutera sina liv typ, ursäkta mig men jag kunde faktiskt inte bry mig mindre.

Jag har ätit: Gjorde en jätteäcklig pasta i söndags som jag tvingat i mig varje dag. Igår kom dock C hem från sin Halmstad-resa med Donken, grät en skvätt då. Har även ätit en hel del godis, är aldrig sötsugen men har varit det exakt hela veckan. Gjorde en egen chokladbollsglass i tisdags vilket man gör på följande sätt. Köp en burk vaniljglass. Koka egen chokladsås och blanda med glassen. Gör chokladbollssmet och blanda ner och frys in. Voíla! Det var en impulsgrej som jag kom på i ren desperation då jag var såååå sötsugen men allt på malmen var stängt. Vågar man påstå att jag precis givit upphov till Ben and Jerry's kommande glassmak?

Jag har tränat: Gud, ingenting, jag är så trött. Och ledsen. Bara nej tack till livet just nu. Please don't ask me about it.

Jag har tittat på: Dirty John! Helt okej serie, anledningen till att jag kollar stavas Eric Bana. Cirka den snyggaste skådisen jag vet. Serien är dock baserad on a true story vilket gör den extremt mycket mer intressant.

Jag är sugen på: Förlåt men öl och grillkorv på vår soliga altan. Vem är jag? Eller kebabsallad. Är inte inne i min mest nyttiga period just nu så att säga hehe.

Jag har shoppat: En ny byxdress (äger en enda byxdress och det råkar vara denna fast i grönt och nu fanns samma modell i svart, TAGET!), nytt underlakan och...... en vit tweedkavaj. Och nya ansiktshanddukar och massa sådant tjafs.

Jag borde gjort mer: Sovit. Punkt.

Jag borde gjort mindre: Haha, har inte direkt överansträngt mig med någonting denna vecka.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229