5 saker som är viktiga för mig

  • Att jag är omgiven av spontana människor som inte tycker att ”Nu är jag i ett förhållande/singel/en snigel, nu måste jag vara såhär” Man definieras inte av om man har ett förhållande eller inte utan av vem man faktiskt är. Vad man själv tycker är kul, vill göra, vill tycka och vill känna. Människor som är fria själar precis som jag :)
  • Att jag och min kille aldrig blir en och samma person. Jag tror dock att vi aldrig kommer att bli det då våra värderingar aldrig skulle tillåta det. Tid för oss själva är superviktigt, vi avskyr par aktiviteter med andra människor, vi vill ha våra kompisar ifred och våra ”egna liv” är jätteviktigt för oss. Vi älskar varandra utan att behöva ses hela tiden och jag själv kommer alltid komma i första hand före någon partner jag någonsin har. Jag tror att det är ett vinnande koncept i livet för förhållandet med mig själv är det enda som är forever.
  • Att jag är nöjd med mitt yttre och min kropp. Många andra kommer att skaffa barn, hundar, hus och gud vet allt och de kommer att vara deras första prio men det kommer jag aldrig att göra så min kropp och yttre kommer alltid att vara min första prioritet och jag älskar det.
  • Att folk respekterar mig och min tid. Jag hatar när folk är försenade, inte tar sig tid att engagera sig i mitt liv om jag engagerar mig i deras eller inte bryr sig om hur jag känner. De människor jag väljer att ha i mitt liv lägger jag 110% fokus på och när jag inte får samma tillbaka kommer de förhållandet tillslut att rinna ut i sanden.
  • Att mitt liv är varierande, att jag får göra precis vad jag vill och jag aldrig är uttråkad. Mitt liv har inga regler, inga förbud och inga pekpinnar. Att vara fri och min egen människa är det absolut viktigaste för mig. Ibland undrar jag om jag ens vill gifta mig för att det känns som att man blir så låst? Det betyder inte att jag inte kommer att älska min kille för alltid bara att själva tanken på att vara NÅGONS fru gör mig lite illamående. Jag klarar ju inte ens av att ha en kanin för det är för bindande haha….

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229