4 synder

Jag har fyra "laster" här i livet, alltså saker som är onyttigt men som jag måste ha ändå.

- Vogue cigaretter.
Kan bara röka vogue menthol cigaretter, ibland "vanliga" om jag har min cigarettförlängare som tar bort mycket av smaken och lukten. Vogue är dom där långa, smala sakerna och menthol varianten varken smakar eller luktar speciellt mycket, jämfört med vanliga alltså då. Har rökt enbart dom since the beginning i princip.

- Champagne, cava, prosecco, you name it. Kan dricka bubblor en hel kväll, det bästa jag vet. Det är dock en synd som begränsas till helger eller firanden, unnar mig nästan aldrig ett glas mitt i veckan.

- Kaffe! Well hello, dricker i snitt 5-6 koppar om dagen, alltid med en liten skvätt mjölk för att jag inte vill ha gula tänder. Haha, tror nämligen att det hjälper lite i alla fall.

-Maccarons! Sedan första gången jag smakade en maccaron för flera år sedan har jag varit fast! Är egentligen inte mycket för sötsaker, jag äter det gärna när jag har ätarrdag, jag är mer en blinier och svart kaviar tjej, he. Men maccarons, jag vet inte var jag ska börja. Favoriterna är ju från Ladureé, såklart. Men ser jag maccarons på något annat ställe måste jag köpa ändå, de är sällan ens i närheten lika goda dock. Problemet är ju att maccarons ska förbrukas inom 4 dagar och ibland så hinner inte jag åka och köpa så de 4 dagarna tajmar in en "ätardag". Kombon bubbel och maccarons är ljuvlig. Jag tror att det är min alldeles egna himmel haha. Jag önskar att Ladureé butiken här hade smakerna kokos och blåbär som ordinarie sortiment, de få gånger jag har hittat kokos har jag varit i himlen.

I Paris kommer det bli frukost, lunch och mellanmål på Cafe Angelina (deras bakverk är livets bakverk), Ladureé och något fantastisk chokladbageri/affär. Kommer vara så tjock när jag kommer hem, men det är det värt ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229