36 TIMMARS TORRFASTA

Gosh golly, time to sleep. Har varit väldigt effektiv denna afton, Chrille har varit iväg och jag har verkligen njutit av lite egentid.

Nu ska jag krypa ner med min bok och jag ber till alla sömngudar att min hjärna låter mig sova inatt. Oftast vaknar jag vid 1-2 varje natt mellan söndag och måndag och kan inte somna om. Det är riktigt hemskt, hjärnan maler på i 180 och hur jag än ligger så är det obekvämt. Jag vet också att om jag oroar mig för det så kommer det till 99% hända eftersom jag mentalt ställer in mig hjärna på det. Jag är oftast en jäkel på mind control men i just detta enskilda fall kan jag inte överlista den. Får be Chrille klubba mig en brödkavel eller något i värsta fall :)

Jag tänkte för övrigt starta denna vecka med en 36 timmars torrfasta vilket är lika effektivt som en 3 dagars vattenfasta vilket är helt insane. Jag känner att varenda cell i min kropp behöver vila och återhämtning vilket är exakt vad som händer i kroppen när man fastar. Att jag aldrig varit mer intresserad av detta fenomen tidigare?

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229