10 saker jag vill göra innan jag dör

Blev lite inspirerad av Gabriella Joss lista om 10 saker man vill göra innan man dör så tänkte göra en likadan :)

1. Gifta mig. Jag vill sååå gärna gifta mig nuuuu, gärna ett stort bröllop antingen utomhus eller i kyrkan PÅ SOMMAREN, tänker inte frysa på min bröllopsdag. Med en stor fest efter, jag är ingen minimalist så att säga...

2. Köpa två, långhåriga chiuauor​, gärna snart! Och sen vill jag alltid ha hundar resten av mitt liv, som ett komplement till barn som jag inte ska ha.

3. Flytta till Italien. Har velat det sen jag var 16 eller något och kommer nog alltid vilja flytta dit.Eller Monaco, antingen eller.

4. Köpa en lägenhet vid Karlaplan eller ett hus i Saltis med sjötomt.

5. Och köpa en egen båt. Vi har alltid haft båt, jag tycker att det är en fantastisk känsla att bara åka ut med båten snabbt och långt.

6. Bli egen företagare och förverkliga min dröm och plan som är hemlig (jag har skrivit lite om den förut)

7. Ta körkort och köpa en vit eller svart, snabb liten bil som bara är min. Jag är verkligen inte motiverad att ta körkort just nu och har inte varit heller, för hade jag varit det hade jag haft körkort nu, sån är jag. Men en dag kommer det slå slint i huvudet och jag kommer att vilja ha det där kortet och då blir det mitt på en vecka typ. 

8. Starta en annan verksamhet som jag planerat i flera år men det är en ganska stor grej så det får vänta tills jag är klar med annat liksom för det vill jag inte göra än.

9. Äga en vingård, haha. Vad annars, är en tvättäkta vinkärring!

10. Göra en skillnad på ett eller annat sätt. Vet inte hur än men jag har det på gång, det rullar runt i mitt huvud som en obakad deg liksom.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229