10 frågor om morgonen

När går du upp? Vardagar 05.10-05.30 och helger sover jag oftast till 9-10.

Vad är det första du gör varje morgon? Jag går direkt till badrummet och tar på mig min morgonrock och sen straight to the kitchen för att skumma osötad mandelmjölk och pressa lite Nespresso-kaffe till en cappuchino.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? Oj, från ungefär klockan 05.40 till 06.20, då är jag typ klar, kanske har kvar att föna håret med rundborste bara.

Är frukost viktig? JA!!!! Dör utan frukost.

Vad äter du till frukost? Antingen 3-4 ägg i en äggöra/omelett eller havregrynsgröt med en skopa proteinpulver, ett ägg i och kalorifri karamellsås på toppen. Min favorit just nu! På helgerna blir det ibland massa frukt till frukost när jag har tid och inte behöver stå mig länge.

Är du morgontrött? Klart jag är trött precis när jag vaknar och önskar att man hade ett värdigt liv och inte behövde gå upp fören klockan 11 hehe. Men när jag har kommit över det studsar jag ur sängen och är pigg som en lärka.

Vad har du för alarm? Min iPhone, melodin Silk och som text har jag bara gjort ett hjärta för att börja dagen på rätt sida ha ha.

Hur ser en perfekt morgon ut? Jag vaknar av mig själv vid 9 och ligger kvar länge i sängen och snoozar på boyfriend. Efter 45 minuter går jag upp och gör en mandelcappuchino och en trippel espresso till BF och går tillbaka till sängen och dricker den där. Älskar att ligga och kolla på när Chrille går från totalt efterbliven när han vaknar till någorlunda normal efter massa kaffe. Sedan går jag upp och gör frukost, typ omelett och frukt som jag äter framför Vänner och sedan blir det gymmet eller en PW. Exakt såhär tänkte jag göra imorgon, kommer nog inte kunna gå på spinningen så får en ”ledig” morgon.

Vad är det bästa med morgonen? Att stan är så tyst och lugn och för några minuter är man ”helt själv” innan dagsrushen kommer igång.

Hur går du helt klädd på morgonen? Morgonrock! Kan bo i morgonrock och tofflor, så comfy.

Gillar

Kommentarer

sarahforfitness
sarahforfitness,
Morgonrock på morgonen är ju ett måste! Och tofflor om det är lite kallt ^^nouw.com/sarahforfitness
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229