Wix växer så det knakar, om 2 veckor är han redan 6 månader.. tiden går för fort. Vi fick äntligen lite snö här om dagen, och passade på att vara ute så mycket som möjligt!
För övrigt går träningen framåt och vi tar ett steg i taget. Han är väldigt lyhörd och tycker det är så roligt att träna. Och jag med. Jag hoppas på att komma långt med denna killen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min lilla aussie valp har verkligen fått mig att förstå hur roligt det är att träna hund. Han visar att det är okej att göra fel, och att inte vara bäst på allt. Har är så grymt rolig att jobba med, och precis allt jag vill ha i en hund! Jag skaffade honom mest för att det såklart är rasen jag alltid har velat ha, och för att den faktiskt passar mig och min vardag väldigt bra! Och även för att jag vill ha en hund med mycket hjärna och vilja. Och det har han! Vi siktar på agility och även lydnad. Och när han är stor nog SKA vi tävla. Det är mitt mål och vi ska ta oss dit, tillsammans!

Likes

Comments

När jag var liten, fick jag en kortlek som var med hundar på. Jag var då, inte så speciellt intresserad av hundar. Jag såg kortet på rasen Australian Shepherd och bestämde mig då att en sån hund skulle jag ha när jag blev stor. Jag var då ca 6-7 år. För två år sedan hade jag äntligen möjligheten att köpa min första egna hund, som dock inte alls blev min drömras utan en blandras. Den 27 mars 2015 hämtade jag min Zigge, en blandning mellan bordercollie och labrador. Han är mitt allt! Vi förstår varandra som ingen annan. När jag mår dåligt är han vid min sida hela tiden. Min underbara Zigge. Tanken med honom var att träna lydnad och börja med agility, som jag jade snöat in mig så mycket på. Men vi har inte kommit så långt, då jag har haft väldigt svårt med mitt tålamod och mått väldigt dåligt. I november samma år brummade jag ner till Landvetter och hämtade hem min lilla Viggo. Som kommer ifrån ett hägn i Rumänien. Han är en underbar hund, och älskar allt och alla. Och alla älskar honom. Det tog inte lång tid innan han förstod meningen med livet, och nu ett år senare är han en sån härlig individ som lever som om alla dagar vore hans sista! Men så klart var ju inte min flock fulländad... För några månader sedan hittade jag honom, min lilla dröm. Jag tog med mig min bästa vän, som förmodligen är den enda som förstår mina knäppa påhitt, och vi åkte till Karlshamn och hämtade hem honom. Min egna Australian Shepherd, som har drömt om sedan jag var liten. Min Wix, han är precis vad jag har drömt om! Nu sitter jag här, med min underbara flock. Som jag älskar över allt annat, och skulle döda för om jag behöver. 💗💗

Likes

Comments

Likes

Comments

Min lilla bebis är redan 16 veckor! Tiden går så fort 😩

Likes

Comments

Blev en tur i skogen med grabbarna i dag i snön! Dom älskar det! ❄️

Likes

Comments

Wix första snö, spännande tyckte han. Men lite kallt om tassarna...

Likes

Comments

Min dröm, min Wix! 

Likes

Comments

Min fina lilla gatuhund! Som jag nu för snart ett år sedan jag hämtade på flygplatsen. Då var han tillbakadragen och skygg, i dag älskar han livet och allt det har att erbjuda! 

Likes

Comments