Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Har vart en riktigt dålig uppdatering på sista tiden men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om då jag för det mesta vill skriva om min träning och när man har vart sjuk som jag då var så finns det inte så mycket att blogga om, man vill bara fokusera på att bli frisk igen. Samt att jag nu verkligen försökt att komma tillbaka på samma bana igen som jag var innan jag blev sjuk. Så nu är det verkligen så att jag verkligen kämpar för att vara tillbaka igen och få in samma rutin som förut då jag tränade minst fyra gånger i veckan. För jag mår så himla bra av detta och all stress försvinner liksom. Man känner sig som en helt ny människa när man får komma till det stället som man älskar och när man får göra det man älskar. Har återigen tänkt igenom vad jag vill med träningen och tänkt igenom allt noga. Jag har dessutom målat upp några mål inför sommaren och om hur allt ska vara, hur jag vill att det blir. För som sagt, detta är min passion och jag vill verkligen utvecklas ännu mer.

Nu dem senaste två veckorna har jag bara försökt komma på banan igen och det har hänt en del, man får mycket komplimanger och man får höra att man är inspiration/motivation för andra och det driver en mer till att göra detta. Det värmer hela ens hjärta och man blir bara själv mer motiverad av att höra det.

Dessa veckor har jag jobbat väldigt mycket kring teknik, utförande och hur man får till den rätta tekniken till dem olika övningarna kring dem olika musklerna. För har du inte den rätta tekniken så är det viktigt att du börjar med att få till den innan du kör på tung vikt. Detta är något som jag verkligen lärt mig, både av mig själv och andra. Och detta har fått mig att inse att köra med tung vikt är sjukt bra för att utmana sig själv och musklerna MEN har du inte rätt teknik så bör du köra på lätta vikter.

Så när jag väl tänker efter nu, skulle det vara kul att f¨å inspirationsinlägg? Att jag uppdaterar om mina träningspass när dem väl är utförda, talar om vilka övningar jag kör och en massa andra tips? Jag vill veta vad ni vill läsa om här på bloggen så ni får jätte gärna kommentera eller skriva till mig om vad ni vill läsa om! Alla tips är välkomna!

Puss & kram


Likes

Comments

• 3dl havregryn (blir ej mätt annars)
• 3,5dl vatten
• 1dl proteinpulver & detta har jag i efteråt, när gröten är färdig! Tillsätt ytterst lite extra vatten för att kunna blanda ihop pulvret med gröten!
• 1-2 teskedar hasselnötskräm
• En mängd med frysta hallon!
Nu har ni er en super god frukost!

Puss & kram

Likes

Comments

Sitter just nu & käkar framför The Maze Runner: Scorch Trials och knarkar i mig Strepsils för sådan otur som jag har så har jag fått halsont igen, rethosta & allmänt genomförkyld. Så nu är det honungste, hostmedicin & strepsils som gäller. Denna dag har faktiskt vart ganska lugn rent allmänt; var på jobbet i cirka två timmar för att sedan åka till tandläkaren och det gick utmärkt. (Inga hål, super fina tänder & hon var riktigt nöjd.) Efter det var det bara att åka tillbaka till jobbet då jag endast tog ut komp men det var bara tre timmar ungefär så det gick fort!
Har vilat hela denna vecka på grund av denna förkylning & det blir att vila resten av veckan också så jag kan komma tillbaka ännu starkare! Känner nu att jag behöver dessa perioder (utan sjukdom) att vila för att återhämta mig ordentligt. Trots att man inte vill så måste man ibland, om kroppen ska må bra.

Nu är det såhär mina kära vänner, att jag har inga idéer alls om vad jag ska skriva om här på bloggen, nu är jag helt tom på idéer. Så let me know, vad ska jag skriva om? Ge mig lite tips!
Puss & kram

Likes

Comments

Finns två filmer av The Maze Runner & en tredje har biopremiär fredagen den 26e januari! En film jag måste se! & dessa filmer rekommenderar jag starkt, dem är otroligt bra! Är verkligen sämst på att förklara vad filmer handlar om men den första filmen handlar om att Thomas (Dylan O’Brien) vaknar upp i en hiss & minns ingenting. Han bestämmer sig för att bli en runner; vilket innebär att dem måste ta sig ur en labyrint. Andra filmen är en uppföljare kan man säga & den handlar om att dem fortfarande är tillfångatagna & resan därifrån till frihet? Är dem fortfarande tillfångatagna? Vad händer? Det avslöjar jag inte! Hoppas att ni kommer att gilla dessa filmer lika mycket som jag!

Puss & kram

Likes

Comments

Har vart en jätte dålig uppdatering på sista tiden och det finns ju som sagt anledningar till det. & det är ungefär som förut; en hel del från jobbet att tänka på. Samt att jag tränar & försöker sätta upp mål för detta år så det gör att man inte hinner med så mycket annat & när jag väl gör annat så vill jag helst vara hemma och vila samt ta det lugnt. Eller så vill jag umgås med mina vänner så mycket jag bara kan! Vilket jag försöker med just nu samtidigt som jag tränar och jobbar! Ibland får man kompromissa när man vill hinna med fler saker än vad man kan hinna under en dag.
Har iallafall fortsatta planer på att plugga till personlig tränare vilket jag skulle älska! Och den senaste veckan har jag fått till otroligt bra träningspass på allt från 1 1/2 till 2 timmar varje tillfälle. Samt att jag gjorde något riktigt bra igår (torsdag); jag gick upp på morgonen för att träna innan jobbet då jag hade sovmorgon vilket var riktigt skönt. Samt att det lönade sig att jag gjorde det då jag somnade tidigare än vanligt igår då jag skulle upp tidigt idag. Har också gett mig in på en del utmaningar och jag fortsätter att utmana mig själv tills jag är nöjd.
Just nu sitter jag också och väntar på ett paket från Gymshark såklart, från deras nya seamless kollektion. Jag hoppas verkligen att det sitter bra för hittills har jag aldrig blivit besviken på deras kläder! Kan slänga upp bild när jag får hem det! Promise! & på tal om paket; klickade hem nytt BCAA från Proteinbolaget & lite annat. Har slängt upp en bild här nere!

Puss & kram

Likes

Comments