Queenstown

Nu har vi kommit till Queenstown! Har varit väldigt bra hittills! Igår sprang vi ett ordentligt långpass på 20 km i ett bergsområde där ett ascoolt maraton gick någon vecka innan. Vi sprang en del av banan och träffade på några som grävde efter guld, för det fanns tydligen jättemycket!? i detta område. Han var helt seriös när han sa att vi kanske skulle hitta om vi letade. Blicken var lite mer fäst på marken efter det.. tyvärr blev det inget guld för oss, synd, hade kanske stannat här några månader till då.

Sen åkte vi för att äta på ett känt hamburgerställe. Det var lång kö men jättegott och hamburgarna var lika stora som våran huvuden.

Efter det åkte vi till ett cliffjumpställe. 🤙🏻 Det var svinkallt i vattnet och mycket högre än jag trodde att det skulle vara. Kan inte stå och vela så hoppade bara och fick typ dödsångest i hoppet pga att jag insåg hur högt det var.

Ser ju extremt mesigt ut på dessa bilder, men det var högt LOVAR!

På kvällen sov vi på en camping uppe i bergen och kunde bevittna denna solnedgång!

Idag har det varit väldigt soligt till vår förvåning då värdappen sa regn? Men vi klagar ju såklart inte på det misstaget. Vi har gått i en rosenträdgård samt nästan fått för oss att spela frisbeegolf? Fick dock inte tag på några frisbees (eller förlåt, discar och discgolf såklart, kan va könsligt det där) så det blev inget. Vi gick istället och åt lunch på ett cafe. Underbart ställe. Sen blev det lite affärstittande där jag lyckades hålla mig från några som helst köp! Applåder!

Elsa, en naturlig influencer

Vi ses!

  • Nära RD , Otago , Nya Zeeland

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,