Mer Wanaka

Hej igen. Dagars att återberätta de senaste dagarna. Egentligen dumt att jag inte skriver på så många dagar för glömmer så mycket och och orkar inte skriva lika mycket om varje grej. Men samtidigt, är det kul med ett inlägg efter varje dag? Blir det inte tjatigt? I alla fall, här är vad vi har haft för oss sen sist

Vi besteg ännu en topp. Denna gång Roys Peak som ligger i Wanaka där vi fortfarande befann oss. Vi bestämde oss för att köra på lite extra denna gång och och varvade därför löpning med sådär jobbigt hetsig gång. Vi hade tänkt springa hela men det var aningen brantare än vi trodde. Kul att man tror att man ska springa upp för 1200 höjdmeter när man knappt klarar Flottsbro :) Men vi fick faktiskt senare komplimanger av en typisk senig friluftsman som var sjukt imponerad av oss och som även behövde fråga vilken sport vi höll på med. Egot var alltså återställt.

Förutom att bestiga berg och titta på sinnesjuka utsikter så drack vi väldigt gott café, badade många gånger till i sjön. Åt sinnesjukt god sushi, tittade på femmilen på en bar utan ljud, sprang lite till och hade det allmänt bra!

  • Nära RD , Otago , Nya Zeeland

Gillar

Kommentarer