Det som hände på vår resa efter att jag började bloggstrejka del 1 (Det sista av NZ)

Ja nu kör vi!

Minnet är ju inte precis färskt, så ska försöka förklara efter vad jag minns utifrån bilderna. Bilderna och händelserna lär heller inte vara i kronologisk ordning. Men nu kör vi!

Amanda fyllde år! 21 år, dom blir stora så fort <3

Tog värsta turistresan med buss och allt. Men det var det värt! Väldigt coolt. En va de sista sakerna vi gjorde i NZ. Milford Sounds hette det.

Vår buss, enda rätta

Sen drog vi vidare mot Christchurch där vårt flyg skulle ta oss till Brisbane, Australien! Men först behövde vi se mount cook såklart!

Första bilden är mount cook. Andra är på en antagligen sarkastisk Amanda och den tredje på en sjö? har svaga minnen av detta? Men inte riktigt sammanhanget? Minns typ en camping där det blåste extremt mycket..?


Sen flög vi iaf vidare. Minns nog nu varför jag slutade blogga! Det blev ju kaos med vårt flyg. Har dragit denna historia så många gånger nu och satt senast igår och tog tag i allt för behöver fixa med försäkringsbolaget. Men jag har ju inget stopp så måste ta det kort. Det va ju kaos på vägen till NZ, vi missa flyg pga försening av flyget innan. När de bokade om oss fuckade dom upp. detta visste vi inte när vi hade panik men fick reda på sen. Iaf, dagen innan vi ska flyga så skulle jag bara dubbelkolla tiden för vårt flyg. Loggar in på flygbolaget med min kod osv. Flygen finns inte. Panik, telefonsamtal, vi är avbokade??. Tillslut efter en massa som jag inte kommer gå in på så "löser det sig". Vi hade blivit avbokade från alla våra flyg. Detta hade hänt då när de fuckade upp på vägen till NZ. Vi fick samma flyg till Australien men vår resa hem behövde bokas om helt pga platsbrist :))) Så vi behövde åka 5 timmar tidigare plus en extra mellanlandning. Detta löste sig inte helt förns 2 på natten och vårt flyg gick 6 på morgonen. Hade sån panik hela den dagen. Är sånt sinnesjukt kontrollfreak och detta var min mardröm som utspelade sig. DET VAR ETT HEMSKT DYGN. Allt löste ju sig på ett bra sett förutom flygen hem hem sen då men det blev ju iaf ok. Men Jag var skärrad. Pallade liksom inte ta upp hela storyn så därför blev det nog inget mer bloggande. Vet inte om detta makes sense men men.


Sen flög vi iaf iväg till Brisbane.

  • Resor

Gillar

Kommentarer