Wow vilken helg

​Hej på er! Ny vecka och nya mål framför oss, denna vecka är min kalender nästan fullt planerad och jag är så lycklig. 
Jag hoppas allt är bra med er och att ni börja veckan på bästa sätt? 

Min helg var verkligen så fantastisk bra och jag fick så mycket bra energi efter allt som hände så kan leva ett tag på detta. 
Allt började med att jag och en tjejkompis fick för oss att ta en spontanare till Göteborg. Bara bilresan upp va så rolig, massa bra musik och en massa snackande om allt mellan himmel och jord. Väl i Göteborg blev det en tur på universeum​​, där vi spenderade ett par timmar med att titta på djur och gå igenom fysik- och hälsorummet. Vi skratta så mycket under hela den turen. 
Efter det blev det en tur in på Liseberg där vi bestämde oss för att åka två hela karuseller, så köpte biljetter och ställde oss i kön. Vi spenderade mer tid i kön till dessa karuseller än vad det tog att åka igenom dem. Men det blev en tur med Kållerado och en tur med FlumeRide, gud vad vi skrattade + lyckades vi få till en väldigt vacker bild som jag bara va tvungen att köpa. Kan inte sluta skratta när jag tittar på den, men det tar jag som ett bra tecken. 
Vi avslutade Liseberg besöket med mat på Max och lite spel, jag hade turen att kamma hem ett 2kilos kexchoklad. (Min kyl består nu av 28st kexchoklad, tillsammans med lite annan mat. Obs) ​

Sen påbörjades resan hemåt, likadant som på vägen upp med en massa bra musik och en hel del låtar som kommer komma på festivalen vi ska på i höst. Enbart för jag inte hört dem innan.
​​Jag kommer som sagt kunna leva på denna helgen länge + att det händer ännu mer roligheter hela veckan. Fyller bland annat år, har en tid hos frisören och ska fira mig med tjejerna. Iiiiih är så himla taggad på denna veckan. 

Hoppas ni får en minst lika bra vecka som mig, har ni några roliga planer så kommentera gärna vad, är så intresserad av att veta vad ni ska hitta på och lära känna er. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229