Meningen med livet

Hello på er, hoppas ni haft en fantastisk dag och att vädret inte gör er allt för trötta. 

Härom dagen satt jag och bläddra runt en del på nätet och mitt i allt sökande såg jag en bra artikel. En artikel som verkligen fick mig att tänka till och som jag tror många borde sätta sig och svara på. Som ni ser i rubriken så handlar det om meningen med livet, något som skiljer sig från person till person. 

Men oavsett vad du får för svar så kan alla svara på dessa 3 "enkla" frågor. Frågorna löd såhär:
1. Varför är du här? (Vad vill du göra med de dagar du har fått att leva? Vad vore meningsfullt & roligt att göra?)
2. Är du rädd för döden?
3. Är du nöjd med ditt liv? (Ta & fundera över hur du får ett rikt liv som du känner dig nöjd med och vad som krävs för att komma dit)

Jag satt en stund för mig själv efter att ha läst artikeln och svarade på dessa frågor och först var det jättesvårt att veta vad man skulle svara, lite för jag börja fundera på vad jag behöver göra för att göra dem runt mig nöjda. Men sen insåg jag att de va rätt dumt att tänka så, det är ju trots allt jag som ska vara nöjd först och främst. Sen om dem runt omkring med kan vara glada för min skull eller stolta över vad jag åstadkommit så är det enbart en stor bonus.
Så nu när du läst detta så sätt dig ner i 10 minuter och fundera över dina svar på dessa frågor. Och hade ni varit intresserade över att läsa om mina svar på frågorna så gilla inlägget eller kommentera här nedanför så jag vet.
Sen hade det även varit riktigt spännande att få höra om era svar.
Hoppas ni haft en väldigt bra start på första halvan av veckan och förlåt för jag är så dålig på att uppdatera här, försöker verkligen bättra mig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229