Mycket som händer!

Det bästa av allt är att jag äntligen för 2 veckors sedan fyllde jag 20 år. Extremt glad för det. Det firades med att ha en middag hemma hos mig där jag bjöd hem mina härliga vänner, där det bjöds på pizza käk, drinkar och annat gott. Senare drog jag och några vänner ut i Stockholm på fest. Vi hade det super trevligt, dansade och hade det härligt. Kvällen slutade med att äntligen vid 06:45 tiden var jag äntligen på bussen påväg hem till mitt hus. Bjuder på lite bilder här nedanför.

Blev en otroligt härlig kväll!

Hade för några veckor sedan min mormor och morfar på besök här i Uppsala, super trevligt. Dock blev det sjukstugan här för hela högen. Men det blev mysiga promenader i solen iallafall.

Det senaste som har hänt är att jag åkte till vårdcentralen för en vecka sedan och fick ta halsprover och blodprover. Tog mig hela 4 timmar att få veta vad det var med mig, hade inte möjlighet att åka hem i mellan, så stack förbi min kompis och fixade på hennes jobb medans jag väntade för att vänta på en doktor och få svar vad det kunde vara för symtom. Jag fick sedan träffa en doktor och dem konstaterade att jag fått körtelfeber. Så otroligt tråkigt att vara sjuk hela tiden. Tråkigt att få vara borta från jobbet, inte kunna träffa mina vänner och bara ligga hemma och sova inprencip, då jag har ont i halsen och trött varje dag. Nu när jag skriver det här så har jag fortfarande samma diagnos och behöver all vila att det försvinner så fort som möjligt att jag snart kan göra saker. Det tråkiga med att ha köttelfeber är att jag kommer vara trött i flera månader tills det försvinner helt, sjukt trist. Men det det lite bättre i det hela är att jag är helt fri från körtelfeber senare, kommer nämligen aldrig kunna få samma symtomen igen som tyr. Nu ska jag nog sova/vila lite till, så vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Grattis i efterskott finaste <3
nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229